Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor most mivan? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mivan? Mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tökre tetszett egy fiú,kb 3hónapja ismertem meg... Eddig ugy ahogy szép és jó volt minden.. Tegnap előtt voltam kint pár haverral,ott volt a fiú is meg volt ott egy másik csaj akivel már 1 éve leveleznek,meg ilyesmi stb... Azt tegnap találkoztak élőbe először... A pali engem kb lese szart... aztán a csajjal félrevonultak beszélgetni,meg a csaj rádőlt a vállára a fiúnak,én meg tök ideges lettem mert am a fiú mondta tesómnak hogy tetszem neki stb csak most szakított a csajával és időkell neki stb...de az a másik csaj is tetszik neki,de ő vele meg az a baj h sok pasi megdugta... hát már kajak annyira elegemvolt,de nem mondhattam el neki.. utána valahogy beletörődtem hogy ugyse kellek neki,de utána meg hozzámse szólt..és akkor meg amiatt paráztam h nem e haragszik rám... azt ma ráírtam,megkérdeztem,aztmondta nem haragszik rám meg semmi,de nem volt valami meggyőző...
2013. aug. 18. 13:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyenkor cumi van. Nem értem miért haragudna rád mondjuk... A másik csaj tetszik neki jobban.
2013. aug. 18. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Hát ilyenkor tényleg az van.. csak nem értem azt,hogy tesómnak mondta hogy "tetszik nekem a csaaj,de mégse mert már sok fiúval volt együtt"

:S

2013. aug. 18. 13:39
 3/3 viktor123456 ***** válasza:
Azért mondta, mert hazuudnia kellett. :-)
2013. aug. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!