Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mivan? Kihasznált? Játszot velem? ( bővebben lent )
Mennyi idő után történt meg a dolog? Ezt tudnunk kell mielőtt válaszolunk, bár a leírásod alapján nagyon valószínű hogy kihasznált. Vagy nem jöttél be úgy neki. Bocs, de vannak ilyen pö.csök, akik nem képesek megmondani, csak utána nem hívnak és gyere rá magadtól hogy mi a baj...
21 L
Elsőnek: szóval te egy undorító féreg vagy, aki ezzel még itt villog is noname?
Süllyedj már...
utolso valaszolonak:nem a csaj a hibas..ne mond h vele nm futnal ossze!!
szerintem is kihasznalt..nagyon sajni..de aki egyszer megteszi,az megteszi meg 1x is :S ne varj tole jobbat,szebbet :(
16/L T.
Második vagyok (ha jól emlékszem)
Akkor bizony kihasznált, ez abból is látszik hogy sürgetett. Nincs mit tenni, felejtsd el, és legközelebb ne add magad könnyen. Ha a pasi nagyon sürgeti a dolgot, akkor bizony gyanakodni kell, vannak ilyen szemetek sajna.
Szia,
Sajnos igen.Ne reménykedjek,próbálj meg túl lépni rajta.Legközelebb jobban ismerd meg:)
( én 18 évesen vesztettem el a szűzességem,három hónap után,egy okos,intelligens sráccal/jogász srác/)Majd az első szex után mondta,hogy "Nem szeretném,hogy én legyek az első,és az utolsó férfi az életetedben,ezért legyen vége...)
SZóval nem árt odafugyelni,de sajnos..nagyon sok pasi/férfi nagy színész..és nehezen lehet ésszrevenni az ilyen undorító férgeket.
Első válaszoló:Légy büszke magadra Te ****!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!