Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ilyenkor mivan? Kihasznált? Játszot velem? ( bővebben lent )
sajnos kihasznált
manapság ritka rendes srácot taláni..
Van egy haverom aki öszejöt egyik bnömel hogy ö szerelmes belém stb. mindig arol a fiurl áradoztam énis hogy jaj mien rendes sráác hogy szereti a lányt meg mien aranyos hogy lesi a csaj összes kivánságát aztán félév után szakitotak és a fiu elmondta hogy csak azért jött össze a csajal hogy megdugja.. és szakitás elött megs volt neki a csaj:D kicsit furcsa hogy félévet képese várni egy sex-re...=\ roadt férfiak :D xD
Nem értem, miért szidjátok többen az első hozzászólót. Teljesen igaza van, kihasználta a lányt, meg akarta szerezni, és meg is szerezte. Ha valaki naiv azon nem nagyon lehet segíteni, ugyanis a következő pasival sem fog sokkal többet várni 3 hétnél.
Nem értem mi az, hogy 3 hét után nagyon akarta? Pont ez alapján lehetne azt megállapítani, hogy át akar e verni vagy nem a srác. Ha akkor nemet mondtál volna, valszeg otthagy, de legalább nem éreznéd magad megalázva, és kisemmizve. Tanulj belőle.
lehet, ki tudja....
reménykedj hogy nem olyan fajta aki ilyeneket csinál te ismered te barátod...szerinted? te mit érzel?
üdv:TM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!