Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mivan? Elég drámai eset!
Van egy osztálytársam(25)én 20 vagyok, hozzámsenkinem szól az osztályban csak ő,ő mindig oda ült hozzám, egymásnakadtunkát anyagot stb együtt mentünk a buszig/vonatig.
Egyik nap meg akart csókolni elhúztam a fejem, aztán pár napig semmi majd ismét bepórbálkozott ekkor vissza csókoltam,ebből lettek csóközönök de csak ha kettesben vagyunk, benyúlt a bugyimba de több nem volt.
Vannak sms váltások, velem akar lenni, kíván, hiányzok neki és egyebek.
Végűlis " semmi " nincs köztünk.
Nekem van barátom (még) nagyon sokat vitázik velem, semmit nem ad meg nekem, kedvességet,törödést és elég régóta együtt vagyunk kisebb nagyobb szünetekkel, és nem akarok vele szakítani mert sokszor tartottunk szünetetés mindig egymásnál kötöttünk ki.
Tudom hogy interneten ő is csajozgat elég rendesen.
Ez az osztálytársam az pedig egynagy csajozógép, 2nője is van, és azt sem tudom mit keresek néha vele.
Tudom jön sok kritikade nem csak én vagyok az egyetlen akiben van hiba, és lehet robanc vagyok de magam sem tudom mit akarok.
1. Dobd ki a barátodat
2. Gyere össze a sráccal
3. Sírj, mert egy csajozógép és mindenkire rámászik
4. Kérdezd meg itt, hogy mi mit tegyél vele
"egymásnakadtunkát anyagot" > Hmm.. ilyenkor mire gondolhat az ember..
Na de hogy rátérjek a lényegre:
Szerintem ne akarj tőle semmit.. Csak kihasználna téged mint a többi lánnyal tette.. Vagy neked ilyen pasi kell?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!