Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mivan? Elég drámai eset!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mivan? Elég drámai eset!

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam(25)én 20 vagyok, hozzámsenkinem szól az osztályban csak ő,ő mindig oda ült hozzám, egymásnakadtunkát anyagot stb együtt mentünk a buszig/vonatig.

Egyik nap meg akart csókolni elhúztam a fejem, aztán pár napig semmi majd ismét bepórbálkozott ekkor vissza csókoltam,ebből lettek csóközönök de csak ha kettesben vagyunk, benyúlt a bugyimba de több nem volt.

Vannak sms váltások, velem akar lenni, kíván, hiányzok neki és egyebek.

Végűlis " semmi " nincs köztünk.

Nekem van barátom (még) nagyon sokat vitázik velem, semmit nem ad meg nekem, kedvességet,törödést és elég régóta együtt vagyunk kisebb nagyobb szünetekkel, és nem akarok vele szakítani mert sokszor tartottunk szünetetés mindig egymásnál kötöttünk ki.

Tudom hogy interneten ő is csajozgat elég rendesen.

Ez az osztálytársam az pedig egynagy csajozógép, 2nője is van, és azt sem tudom mit keresek néha vele.

Tudom jön sok kritikade nem csak én vagyok az egyetlen akiben van hiba, és lehet robanc vagyok de magam sem tudom mit akarok.

2013. márc. 19. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
20:22-es vagyok.. Azért még hozzátenném hogy természetesen csak úgy vágj bele ha a másik 2 lány kiesik a képből....:)
2013. márc. 19. 20:25
 12/20 A kérdező kommentje:
8ASRA GONDOLTAM!!
2013. márc. 19. 20:25
 13/20 A kérdező kommentje:
de azt sem tudnám meg hogy vannak-e mások! Tipikus titokzatos pasi, még közösségi portálokon sincs fenn. STB
2013. márc. 19. 20:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nincs fent? Tudod vannak a tipikus "áll felhasználok"
2013. márc. 19. 20:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem értelek kérdező...Akkor honnan veszed hogy van 2 nője ??.....Pletykákra nem mindig kell adni...Inkább beszélj vele erről!
2013. márc. 19. 20:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Ő mondta! De ha én a barátnőjelennék tuti nem mondaná!!
2013. márc. 19. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az is lehet hogy csak fel akar vágni ezzel az egész csajozós storyval..Kérdezd meg hogy ha ennyi csajjal kavar akkor te mégis hogy kerülsz a képbe?!Mert neked ez így nem pálya...
2013. márc. 19. 20:45
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd mind a kettőt a csudába., és keress egy harmadik személyt aki szeret téged te viszont szereted kedves törődik veled és tisztel téged.
2013. márc. 29. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
Szerintem, ne aggódj Te csak egy teljesen átlagos nő vagy, nyugodj meg :)
2013. ápr. 13. 00:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Ebben mi a dráma? A csávó meg akar dugni, aztán lehetőleg beszélni sem akar veled többet. Mit nem értesz ezen?
2013. ápr. 13. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!