Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/26 anonim válasza:
Ez édes... hívd meg kakaózni, vagy sétálni, kajálni... :)
12/26 anonim válasza:
hát hívd meg a suli büfében,menjtek játszótérre esetleg fogd meg a kezét,adj puszit ennél több nem is kell..
13/26 A kérdező kommentje:
köszi
2013. aug. 16. 15:03
15/26 anonim válasza:
Várj még vagy 5 évet. És legyél kedves a lányokkal!!!!! Ne egy seggarc mint a mai tinik.... Igaz a lányok a "rossz" fiúkra buknak, de ezt úgy kell érteni,hogy vagány vagy, nem barom. Hogy nőnek érezheti melletted magát... de 11 évesen, szívem még igen csak fejlődésben vagy. :)) Várj még vele!! Komolyan!!!!! 23/L
16/26 anonim válasza:
Jézusom!
11 évesen csajozni. xD
17/26 A kérdező kommentje:
Kérlek adjon valaki valami tanácsot!!!!!!!!!!!!!!
2013. aug. 21. 10:58
18/26 anonim válasza:
Kérdezd meg hogy ki akar lenni a csajod
19/26 anonim válasza:
Kedves hupol!
Ahogy elnéztem rengeteg kérdést teszel fel Szerelem/szex témakörben 11 éves létedre. Én ebből azt a következtetést vontam le, hogy te egy perverz állat vagy. Én azt javaslom inkább tanulj mert ésszel többet elérsz mint azzal, hogy perverz vagy.
20/26 anonim válasza:
A kérdés : "Hogyan kezdjek el csajozni?"
A válasz : "4-5 évvel idősebben ;)"
Komolyan. Nem vagy lemaradva semmiről.
ez normális válasznak számít..
De csak mondd el: Minek neked barátnő??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!