Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok az olyan fiúkat, akik kedvesek, szeretetteljesek, odaadóak, és gondolnak rájuk?
Figyelt kérdés
Én a lányoknak a szeretetemet tudnám adni Ehhez képest folyton olyanokkal kerülök össze, akik a durva, trágár, dugásmániás, rossz szándékú fiút választják. Pedig velem boldogan lennének, és sosem hagynám el őket.2013. aug. 16. 13:09
31/41 anonim válasza:
"Akkor ennyi erovel minden kedves fiuaval randiznunk kene? Nem..."
Eddig oké, na de h eggyel sem?
32/41 anonim válasza:
Drágám nekem mindennek tűnsz csak okosnak, műveltnek meg kedvesnek nem. Egy okos férfi nem tesz fel ilyen kérdést.. amúgy meg csodálkozol, hogyha lógsz a nők nyakán, nem kellesz neki? Nem kiskutyát akarnak..ha meg itt kérdezel, tessék elviselni, ha nem olyan választ is kapsz, ami a szívednek vágya. Véleményt kértél, megkaptad.
33/41 A kérdező kommentje:
Rendben, elég, elég a flamingekből.
>Kérdés lezárva<
2013. aug. 21. 13:01
34/41 anonim válasza:
én szeretem az ilyeneket csak a probléma az, hogy kevés van belőlük:)
35/41 anonim válasza:
nincs kevés, csak nektek nem az ilyenek kellenek! fölösleges ragozni...
36/41 anonim válasza:
Huu én az ilyen fiukat szeretem, pont ilyen fiuval járok. Kedves, UDVARIAS, vicces és bár nem ez az elsodleged de raadasul meg helyes is:) ne légy bunko, legalabbis azzal csak a ribiknek imponalsz
37/41 anonim válasza:
fogadd el minden nő k.rv@:) tisztelet van kivétel nincs:)
38/41 anonim válasza:
Tényleg kiábrándító, hogy egy lány elkezdett érdeklődni felőlem, gyakran keresett,hiányoztam is neki én meg bedőltem és elkezdtem vele kedves és őszinte, érzelmes lenni, elmondtam, hogy szeretem és kedves voltam vele, erre mi a hála? Most valami bunkó fiúról álmodozik, engem meg már leszar magasról, pedig amíg én voltam vele kis köcsög, pimasz és nem mutattam ki, hogy szeretem, nem voltam vele kedves az én kegyeimért tepert a kislány, aztán, ahogy elérte, hogy megkedveljem és kedves legek vele szeretgetős, utána már nem is érdekeltem, most is valami olyan fiúra vágyik, aki folyton megalázza, kicsúfolja. Tanulság, hogy soha többé nem fogok egy lányt sem szeretni, csak kihasználom és megdugom őket, nem fogok itt érzelmeskedni, úgysem háláljak meg, nem ez kell nekik, hanem aki bunkó és szívtelen hozzájuk. Ez van sajnos, a lányok nem jól működnek.
39/41 anonim válasza:
Törődj bele haver.Majd amikor azok az arcok lehasználták azokat a csajokat akikre te vágysz és aztán tojtak egyet-kettőt..Na akkor jön el a te időd:D
40/41 anonim válasza:
Mert nem tudják mik a valódi értékek,és egymást húzzák le egyre mélyebb szintre.Felszínesek,és nem az érdekli milyen ember vagy valójában,hanem csak annyi hogyan nézel ki kívülről.Igazából csak ez számít náluk,a többi mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!