Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok az olyan fiúkat, akik kedvesek, szeretetteljesek, odaadóak, és gondolnak rájuk?
Figyelt kérdés
Én a lányoknak a szeretetemet tudnám adni Ehhez képest folyton olyanokkal kerülök össze, akik a durva, trágár, dugásmániás, rossz szándékú fiút választják. Pedig velem boldogan lennének, és sosem hagynám el őket.2013. aug. 16. 13:09
1/41 anonim válasza:
sokat kell még tanulnod ifjú padavan...
2/41 anonim válasza:
Mert a nők a "rossz fiúkra" buknak. Bármit is jelentsen ez. Persze itt majd jól rácáfolnak páran, hogy ők bizony nem ilyenek és ne általánosíts. :)
3/41 anonim válasza:
Mert nem erre van igényük, hanem a bunkó parasztokra, akik kihasználják, lenézik, csalják, verik őket. Hogy miért, azt ne kérdezd.
4/41 anonim válasza:
mer ha ilyen vagy onnantól kezdve ez van a fejükben: Na még egy akit megszereztem :S
5/41 anonim válasza:
Mindent megadnék egy ilyen fiúért!! De az ilyen fiúknak mindig a rosszándékú,k@csög,ri banc lányok kellenek!!!!
7/41 anonim válasza:
Én személy szerint ilyen pasira vágyom, de az túlzás, hogy sosem hagynál el...
Szép az arcod? Mert akkor tényleg nem értem, miért nem találsz rendes nőt.
8/41 A kérdező kommentje:
Mert nem vesznek komolyan. Csak autó és a pénz fontos nekik, ami a fiúnak van. :(
2013. aug. 16. 13:31
9/41 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy mindenkinek ez jön be... A normális lányok az ilyen fiúkat keresik, mint te. Nem lehet, hogy benned van a hiba, külső vagy belső tulajdonságaidat illetően? 19/L
10/41 A kérdező kommentje:
Nem, én külsőre is jól nézek ki, sok lány megnéz, és jóképűnek tartanak. Nem vagyok ego, csak azok a ritkaságok közé tartozom, akik helyesek és rendesek is.
2013. aug. 16. 13:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!