Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok az olyan fiúkat, akik kedvesek, szeretetteljesek, odaadóak, és gondolnak rájuk?
Jahj most meg egybol a gonosz ridanc bant...
Irtam hogy ezek csak peldak.
Nehogy mar tokeletes legy, senki se az!
Csak utalom amikor piedesztara allitjak itt magukat paran hogy ok milyen jok es sirnak hogy meg sincs parjuk...
Akkor meg sem vagy tokeletes, ennyi! Es ne a vilagot meg minden lanyt okolj emiatt! Nem hiszem hogy az osszes no akivel kikezdtel volna bunko ribnc lett volna... csak siman nem kellettel nekik ennyi.
Kuldj mar kepet, nagyon kivancsi vagyok hogy megis mennyire vagy helyes...
Meg mondom lehet itt meg a vegen valaki randira hiv!
Miert lennek irigy?
Lany vagyok es van baratom.
Engem csak siman idegesitenek a gyakoris rinyagepek akik valltig allitjak hogy ok kedvesek, helyesek es meg sincs baratnojuk... Hat akkor van valami hiba bennetek...
Meg a csajok nem ugy mukodnek mint egy automata hogy belejuk dobsz 50 forintnyi kedvesseget es tied egy randi...
Akkor ennyi erovel minden kedves fiuaval randiznunk kene? Nem...
Mellekesen nem kuldtel kepet, pedig tobbszor irtam, szoval szerintem nem is lehetsz olyan jopasi - es ezzel te is tisztaban vagy- kulonben egybol fentkeppel kezdted volna hogy nezzetek csajok hat nem igaz hogy egy ilyen fiunak nincs baratnoje?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!