Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a lányok az olyan fiúkat, akik kedvesek, szeretetteljesek, odaadóak, és gondolnak rájuk?
Nem tudom akkor... tényleg, ne "nyalizz" nekünk :D Ne adj meg mindent elsőre, így kiszűrheted ki az aki tényleg akar. De légyszíves próbálj olyan csajjal összejönni, aki nem rosszindulatú!
Amúgy sok pasit tartanak helyesnek, csak nem mindegy, hogy milyen "kategóriás" lányok, mert a csúnyácskábbak a csúfabb pasikat is helyesnek látják. Privátba nem küldenél képet? Kíváncsi lettem.
Jahj egy ujabb rinyagep...
Ne altalanosits mar, meg legyel mar kicsit tokosebb!
Meg te belelatsz minden kapcsolatba???
Hagyjuk mar...
Inkabb nezz magadba! Valoszinuleg ott a hiba hogy ha senkit se talalsz magadnak...
Olvasd el a tobbu ilyen kerdest, nincs kedvem leirni ezerszer amit mar tisezerszer leirtak elottem...
Persze helyes es rendes is vagy es nincs csajod.
Akkor talan normalis lanyt kene keresned...
Linkelj esetleg kepet, mert 1-2 fiu neha olyan somat gondol magarol.
Pl. az orok szuz sracok. Jajj en olyan kedves vagyok meg aranyos meg helyes... aztan kiderul hogy egy duci gyoker es meg fukar is es kihasznalasnak tartja hogy ha elhiv egy lanyt kavezni a lany elvarja higy o fizesse a kavet... - hat akkor maradj otthon es ne rabold az idonket...
Biztos hogy nem vagy tokeletes, mert akkor nem lennel egyedul!
Lehet nem a kulsoddel van baj, de az tuti hogy a hozzaallasod nem okes!
/mellekesen ket jelzotol lepetezo lanyoknak is komolyan 2 jelzobol mar azt mondod hogy ilyen pasig akarnak: kedves es helyes! Egy jellem ezerfele szoval leirhato- o csak kiragadott belole kemeny 2 darabot! Lehet hogy emelle biszex, vagy analmanias vagy nem furdik csak 2-4 naponta vagy rohadnak a fogai - de amig nem mosolyog helyes. Leht hogy kedves de muveletlen. Es ezer mas dolog is jatszik. Lehet hogy nem ezek - de mas!
Sose kerdeztel meg meg not hogy mi a bai veled???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!