Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is b_uzi a legjobb barátom?
8,20: Igen XD
Kérdező:
Jól öltözködik, ma nem ez a metroszexuális hipster vagy mi a francnak hívják búza stílus a hétköznapi? Legalábbis én ezt látom az összes kis gyíktaknyon. Akkor a mai fiatalok 70%-a homár :D
Én a tacskót szeretem, meg a rotit. Szereti a kutyákat.
Hát ha meglátnám a melltartód az ágyon én nem hoznám fel, mert két gondolat fogalmazódna meg. Milyen rendetlen egy nő, hogy elől hagyja a melltartóját mikor átmegyek hozzá, másik meg nem kérdezném hogy mi a francért van elől mert bunkóság.
COMB SIMI=TESTI VONZALOM. De még lehet biszex is akár! :D
Szerintem a mai fiúk 70 százaléka félig b_zi..
Amúgy én is imádom azokat az együtteseket amiket leírtál kérdező:)
Selena Gomeztől meg hasonlóktól szabályosan hánynom kell:D
16/L
Kérdező, akiket felsoroltál, azok mind rockegyüttesek, ez most olyan, hogy aki a rockot nem szereti az b_uzi?
Amúgy Justin Bieber tényleg gáz, de Selena Gomez-nek vannak jó számai.
Bírom ezeket a férfiakkal kapcsolatos általánosításokat:
- Aki szereti a One Direction-t / Justin Bieber-t / Selena Gomez-t, az b_uzi
- Aki szereti az ölebeket, az b_uzi
- Akinek lány a legjobb barátja, az b_uzi
- Akit nem hoz lázba a Pokémon, az b_uzi
- Aki jól öltözött, az b_uzi (már most sajnálom szegény politikusokat, műsorvezetőket és üzletembereket)
- Aki análba szereti az b_uzi
- Akinek legalább 1 éve nincs barátnője, az b_uzi
- De aki megsimogatja egy lány combját, az valójában csak véletlenül tette vagy pedig csak ezzel akarja fedezni b_uziságát, tehát az is b_uzi
- Sőt a mai férfiak 70%-a félig b_uzi (Az meg mit jelent, hogy félig? :-O Biszex?)
Ne haragudjatok, de röhögnöm kell egyeseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!