Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is b_uzi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is b_uzi a legjobb barátom?

Figyelt kérdés
Àtjött filmezni. Alapból b_uzisan beszél, jobban öltözik mint én ( lány vagyok) kedvenc énekese selena gomez és imádja a csivavákat. Szval átjött, véletlen az ágyamon hagytam a pokélabdás melltartóm és a pikachus papucsom (pokémon fan vok) és nemhogy ezekre kèrdezett volna rá, nem, a mellette lévő szjg könyvről kérdezte hogy hol tartok es h ő már kiolvasta. Ő állitja hogy nem bu_zi, de már az a tény hogy egy lány a legjobb barátja, már az gyanus.
2013. aug. 16. 01:05
1 2 3
 21/25 Attus22 válasza:

8,20: Igen XD

Kérdező:

Jól öltözködik, ma nem ez a metroszexuális hipster vagy mi a francnak hívják búza stílus a hétköznapi? Legalábbis én ezt látom az összes kis gyíktaknyon. Akkor a mai fiatalok 70%-a homár :D

Én a tacskót szeretem, meg a rotit. Szereti a kutyákat.

Hát ha meglátnám a melltartód az ágyon én nem hoznám fel, mert két gondolat fogalmazódna meg. Milyen rendetlen egy nő, hogy elől hagyja a melltartóját mikor átmegyek hozzá, másik meg nem kérdezném hogy mi a francért van elől mert bunkóság.

COMB SIMI=TESTI VONZALOM. De még lehet biszex is akár! :D

2013. aug. 16. 02:53
 22/25 A kérdező kommentje:
De hogy lehet szeretni selena gomezt és justing kakit? xp mutattam neki jo számokat. Slipknot, Slayer, system of a down, bullet for my valentine, nightwish stb. De nem tetszett neki. O.o na mind 1
2013. aug. 16. 13:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Szerintem a mai fiúk 70 százaléka félig b_zi..

Amúgy én is imádom azokat az együtteseket amiket leírtál kérdező:)

Selena Gomeztől meg hasonlóktól szabályosan hánynom kell:D

16/L

2013. aug. 16. 13:49
 24/25 anonim ***** válasza:

Kérdező, akiket felsoroltál, azok mind rockegyüttesek, ez most olyan, hogy aki a rockot nem szereti az b_uzi?

Amúgy Justin Bieber tényleg gáz, de Selena Gomez-nek vannak jó számai.

2013. aug. 16. 15:08
 25/25 anonim ***** válasza:

Bírom ezeket a férfiakkal kapcsolatos általánosításokat:

- Aki szereti a One Direction-t / Justin Bieber-t / Selena Gomez-t, az b_uzi

- Aki szereti az ölebeket, az b_uzi

- Akinek lány a legjobb barátja, az b_uzi

- Akit nem hoz lázba a Pokémon, az b_uzi

- Aki jól öltözött, az b_uzi (már most sajnálom szegény politikusokat, műsorvezetőket és üzletembereket)

- Aki análba szereti az b_uzi

- Akinek legalább 1 éve nincs barátnője, az b_uzi

- De aki megsimogatja egy lány combját, az valójában csak véletlenül tette vagy pedig csak ezzel akarja fedezni b_uziságát, tehát az is b_uzi

- Sőt a mai férfiak 70%-a félig b_uzi (Az meg mit jelent, hogy félig? :-O Biszex?)

Ne haragudjatok, de röhögnöm kell egyeseken.

2013. aug. 16. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!