Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is b_uzi a legjobb barátom?
Figyelt kérdés
Àtjött filmezni. Alapból b_uzisan beszél, jobban öltözik mint én ( lány vagyok) kedvenc énekese selena gomez és imádja a csivavákat. Szval átjött, véletlen az ágyamon hagytam a pokélabdás melltartóm és a pikachus papucsom (pokémon fan vok) és nemhogy ezekre kèrdezett volna rá, nem, a mellette lévő szjg könyvről kérdezte hogy hol tartok es h ő már kiolvasta. Ő állitja hogy nem bu_zi, de már az a tény hogy egy lány a legjobb barátja, már az gyanus.2013. aug. 16. 01:05
1/25 anonim válasza:
Öhm. Melltartó még ok, de a papucsra minek kérdezne rá? :D
2/25 anonim válasza:
Meleg csak még ő se tud róla.
Én őket hívom aranyosnak:
16/L
3/25 anonim válasza:
csivava XDDDD
Nekem a puli a kedvencem.
es amugy buza, igen.
5/25 anonim válasza:
Lehet azért lett b_zi ,hogy a te barátod lehessen. Te tetted b_zivá...
7/25 anonim válasza:
chucky ne bantsd a lanyt, sztemnem hibas...a buza izé a genekben van :D
8/25 anonim válasza:
Nekem is Selena Gomez az egyik kedvenc énekesnőm és nekem is lány a legjobb barátom. A melltartóra ne haragudj, de én se kérdeznék rá, mert nem hiszem, hogy illendő. Akkor már én is b*zi vagyok? :-O
9/25 anonim válasza:
átment filmezni és nem akart megdugni? Meleg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!