Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is b_uzi a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is b_uzi a legjobb barátom?

Figyelt kérdés
Àtjött filmezni. Alapból b_uzisan beszél, jobban öltözik mint én ( lány vagyok) kedvenc énekese selena gomez és imádja a csivavákat. Szval átjött, véletlen az ágyamon hagytam a pokélabdás melltartóm és a pikachus papucsom (pokémon fan vok) és nemhogy ezekre kèrdezett volna rá, nem, a mellette lévő szjg könyvről kérdezte hogy hol tartok es h ő már kiolvasta. Ő állitja hogy nem bu_zi, de már az a tény hogy egy lány a legjobb barátja, már az gyanus.
2013. aug. 16. 01:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
igen
2013. aug. 16. 01:12
 12/25 A kérdező kommentje:
De az is igaz, ami a bu_ziság ellen szól, hogy a film közbe néha megsimogatta a combomat.
2013. aug. 16. 01:14
 13/25 anonim ***** válasza:
lehet h gerincre akart vagni de nyuszi volt...
2013. aug. 16. 01:16
 14/25 anonim ***** válasza:
nem kell most hozzá költeni,kamu a kérdés.
2013. aug. 16. 01:21
 15/25 anonim ***** válasza:

Lehet, de ezek még nem döntő bizonyítékok.

- Nem egyértelmű, pl. mit értesz azalatt, hogy b_uzisan beszél.

- Selena Gomezért nem csak lányok rajonganak, bár tény, hogy jóval több lány rajongója van, mint fiú.

- Sok jól öltözött férfi van, az mind b_uzi?

- Imádja a csivavákat, ez csak arra bizonyíték, hogy állatszerető, bár az is igaz, hogy ezekért az ölebekért többyire a lányok vannak oda.

- Ne haragudj, de ez a pokémonos példa elég buta volt, pláne, hogy melltartó és papucs volt a témában!

- Legjobb barátja lány = a lányokban, vagy legalábbis abban a lányban jobban bízik, de ez megint nem bizonyíték a nemi hovatartozásra

- De a végén már magad is megcáfolni kezded, hogy simogatta a combodat :-)

2013. aug. 16. 01:22
 16/25 A kérdező kommentje:
Dehát ha tényleg így volt?!
2013. aug. 16. 01:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Hát ha tényleg így volt, akkor nem b_zi, fog már fel, hát egy férfi nem simogatja poénból egy lánynak a combját!!! Itt a lényeg, ne az apróságokon akadj fent, hogy kutyaszerető meg Selena Gomez-fan!
2013. aug. 16. 01:31
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerintem csak Fletó az.
2013. aug. 16. 01:41
 19/25 anonim ***** válasza:
ha nem jön be akkor add meg a számod
2013. aug. 16. 02:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is szeretem Selena Gomezt, meg Biebert is, akkor most búra vagyok? O_O
2013. aug. 16. 02:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!