Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellűek miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést h a kis mell bejön-e a pasiknak? És miért szapulják a nagy mellűeket?
Nekem szép formás, közepesen nagy a cicim, és utálom amikor a kérdéseikben a nagy mellet tőgyeknek hívják és úgy állítják be mintha az csúnya lenne, meg lógós. Nekem sem lógós! Ennyire irigyek lennének h próbálják lekicsinyelni a nagy kebleket?
Én azt mondom nincs olyan pasi akinek nem mozgatná meg a fantáziáját.
Én elfogadom h valakinek kicsi a melle és nem hívom elől deszka hátul lécnek az olyanokat. Lányok, és fiúk is írhatnak.
Tévedésben vagytok. Itt páran linkeltek be képeket, a "nagy mell" kategóriában. Na én nem ezekről beszéltem mert hát ezek nem az átlag nagy mellekhez tartoznak:)
Az is relatív kinek mi a nagy. Egy olyan lánynak aki 75-os melltartót hord lehet a 85-ös is nagynak számít már.
Na mind1.
Másik, nem kell engem sajnálni mert nem vagyok olyan rossz ember mint írtátok, van egy véleményem és ennyi. Nagyon sok a rosszindulatú ember. Akármit írok(ami hozzáteszem igaz is) magammal kapcsolatban, és beképzelt vagyok...Mind1.
Én azért tettem fel ezt a kérdést mert azt tapasztaltam h a kis mellűek lenézik a nagyobb mellű társaikat. Úgy gondoltam h ez majd megcáfolódik de hát nem ez történt, mindenki nekem ugrott h milyen beképzelt meg bunkó meg tehén vagyok, és azért írok mert nem vagyok megelégedve magammal...
Tudom h nem minden srácnak jön be a nagy mell, de a kicsi sem jön be mindenkinek, csak hát itt mindenki a nagy mellet támadja... Ebből nekem az jön le h valahol igazam van. Na mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!