Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellűek miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést h a kis mell bejön-e a pasiknak? És miért szapulják a nagy mellűeket?
Nekem szép formás, közepesen nagy a cicim, és utálom amikor a kérdéseikben a nagy mellet tőgyeknek hívják és úgy állítják be mintha az csúnya lenne, meg lógós. Nekem sem lógós! Ennyire irigyek lennének h próbálják lekicsinyelni a nagy kebleket?
Én azt mondom nincs olyan pasi akinek nem mozgatná meg a fantáziáját.
Én elfogadom h valakinek kicsi a melle és nem hívom elől deszka hátul lécnek az olyanokat. Lányok, és fiúk is írhatnak.

igazából nemkéne ilyeneket írni a kérdezőnek h úgy belevernéd a fejét a falba, mert erre semmi okod nincsen, aki ennyire beháborodik egy kérdésen ottmár komplexusok vannak, ami arra enged következtetni, amit a kérdező írt h egyesek irigyek, meg komplexusosak.
egy kismellü...

Na akkor most normálisan fogok írni.Nem, nem marad ugyanolyan feszes, de azért gondolj bele egy nagyobb mell nyilván valóan nagyobb súly...MIből gondolod,hogy a "kismellűek" jobbnak tituálják magukat??ÉS az, hogy a nagy mell jobban néz ki, az a te személyes véleményed.Most megmondom, hogy rengeteg(de ténlyeg!!) flrfi nem szereti a hatalmas didkókat.És kész.Igen, van ilyen hidd el.Vagy ne, majd rájössz.És nem vagy beképzelt.Minden egyes szavadból látszik, hogy azt hiszed,hogy az egész világ a cuki kis(nagy!) cicijeid körül forog...Mellesleg mi az, hogy "És úgy sejtem a válaszok több mint 90%-át olyan nők írták akiknek a méreteik elenyészőek." Elenyészőek. Hm..
Tudod egyáltalán mit jelent ez a szó? Azért ha végignézed, a kisebb/közepes és formás mell sokkal szebb, mint a hatalmas ugráló mell.
Edigg nem ítálted el a kis mellet-Szóval most már igen.Gratulálok, kakor most szakítsd meg az összes kapcsolatodat a kisebb mellű nőkkel.Ez kell neked.
Vicces lenne, ha egyszer halálosan beleszeretnél egy férfiba akinek a kis mellek az álmai.:)

Kisebbségi komplexus.. (:
Remélem nem vetted magadra, amit ez a bizonyos 74%-os kis mellű hölgyemény írogatott.
Irigységről szól az egész, élből le kell szarni.
Neked szépek a melleid, neki meg lehet szépek a combjai.. Mindenki jó valamiben..
Amúgy meg a kis mellek is ugyanúgy lógni fognak később, mint a nagyok. Nem is értem kinek jut eszébe ezzel keménykedni..
Most ez szebb?

Nem tudom mit vitázik itt a sok gyökér!? A kicsi és a nagyobb mell is szép ha formás, ha meg formátlan akkor tökmindegy mekkora, mert láttam már ronda kicsi és ronda nagy mellet is. A kor előrehaladtával pedig szottyadtak és lógóak lesznek mérettől függetlenül!
22/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!