Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kis mellűek miért tesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis mellűek miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést h a kis mell bejön-e a pasiknak? És miért szapulják a nagy mellűeket?

Figyelt kérdés

Nekem szép formás, közepesen nagy a cicim, és utálom amikor a kérdéseikben a nagy mellet tőgyeknek hívják és úgy állítják be mintha az csúnya lenne, meg lógós. Nekem sem lógós! Ennyire irigyek lennének h próbálják lekicsinyelni a nagy kebleket?

Én azt mondom nincs olyan pasi akinek nem mozgatná meg a fantáziáját.

Én elfogadom h valakinek kicsi a melle és nem hívom elől deszka hátul lécnek az olyanokat. Lányok, és fiúk is írhatnak.

2009. okt. 27. 20:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
28%

igazából nemkéne ilyeneket írni a kérdezőnek h úgy belevernéd a fejét a falba, mert erre semmi okod nincsen, aki ennyire beháborodik egy kérdésen ottmár komplexusok vannak, ami arra enged következtetni, amit a kérdező írt h egyesek irigyek, meg komplexusosak.

egy kismellü...

2009. okt. 27. 22:17
 32/41 anonim ***** válasza:
86%

Na akkor most normálisan fogok írni.Nem, nem marad ugyanolyan feszes, de azért gondolj bele egy nagyobb mell nyilván valóan nagyobb súly...MIből gondolod,hogy a "kismellűek" jobbnak tituálják magukat??ÉS az, hogy a nagy mell jobban néz ki, az a te személyes véleményed.Most megmondom, hogy rengeteg(de ténlyeg!!) flrfi nem szereti a hatalmas didkókat.És kész.Igen, van ilyen hidd el.Vagy ne, majd rájössz.És nem vagy beképzelt.Minden egyes szavadból látszik, hogy azt hiszed,hogy az egész világ a cuki kis(nagy!) cicijeid körül forog...Mellesleg mi az, hogy "És úgy sejtem a válaszok több mint 90%-át olyan nők írták akiknek a méreteik elenyészőek." Elenyészőek. Hm..

Tudod egyáltalán mit jelent ez a szó? Azért ha végignézed, a kisebb/közepes és formás mell sokkal szebb, mint a hatalmas ugráló mell.

Edigg nem ítálted el a kis mellet-Szóval most már igen.Gratulálok, kakor most szakítsd meg az összes kapcsolatodat a kisebb mellű nőkkel.Ez kell neked.

Vicces lenne, ha egyszer halálosan beleszeretnél egy férfiba akinek a kis mellek az álmai.:)

2009. okt. 27. 22:27
 33/41 anonim ***** válasza:
49%
ekkora barmokat LOL jót röhögtem kösz :D
2009. okt. 27. 22:50
 34/41 anonim ***** válasza:
89%
Nem a mellméret a lényeg, nem attól lesz nő valaki hogy nagyok a mellei.
2009. okt. 27. 23:15
 35/41 anonim ***** válasza:
13%

Kisebbségi komplexus.. (:

Remélem nem vetted magadra, amit ez a bizonyos 74%-os kis mellű hölgyemény írogatott.

Irigységről szól az egész, élből le kell szarni.

Neked szépek a melleid, neki meg lehet szépek a combjai.. Mindenki jó valamiben..

Amúgy meg a kis mellek is ugyanúgy lógni fognak később, mint a nagyok. Nem is értem kinek jut eszébe ezzel keménykedni..

[link]

Most ez szebb?

2009. okt. 27. 23:55
 36/41 anonim ***** válasza:
88%
Sztem eleve elég szar volt a kérdés(kérlek ne haragudj emiatt). Amúgy anyámnak akkor mellei vannak, hogy eszméletlen, és azt mondta, hogy fiatalkorban még ős is élvezte, de különben meg szar, mert fáj tőle a dereka s mindig csak "útban van". Különben meg mindenki aki más mint a többiek(tehát tkp. minden ember) mindig talál vmi kivetnivalót magában, vagy másban, s ezt vagy leplezi, vagy próbálja saját magát meggyőzni arról, hogy ez jó, avagy nem baj. Sztem a Te esetedben is ez van. Kösz. 20/F
2009. okt. 28. 00:34
 37/41 anonim ***** válasza:
75%

23:55

LOL és ez?

[link]

Szar képeket bárki tud találni;)Ügyes vagy, hogy tudod használni a GOOGLE-t.

2009. okt. 28. 01:04
 38/41 anonim ***** válasza:
0%

Vagy ez... és ez még fiatal nő, 25-30 között;) -.-

[link]

2009. okt. 28. 01:05
 39/41 kolosszus22 ***** válasza:
47%

Nem tudom mit vitázik itt a sok gyökér!? A kicsi és a nagyobb mell is szép ha formás, ha meg formátlan akkor tökmindegy mekkora, mert láttam már ronda kicsi és ronda nagy mellet is. A kor előrehaladtával pedig szottyadtak és lógóak lesznek mérettől függetlenül!

22/F

2009. okt. 28. 10:21
 40/41 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező, a beképzeltségedről annyit, hogy még ennyi komment után sem vagy hajlandó elfogadni, hogy nem mindenki isteníti a nagy melleket :) Azzal hitegeted magad hogy ezt mind kisebb mellmérettel rendelkező hölgyek írták, az még véletlenül sem fordul meg a fejedben, hogy esetleg TÉNYLEG ez a véleménye egyes embereknek, neeeem csakis Neked lehet igazad mindenképp :) Én azt mondom, hogy nem a melle miatt fogok beleszeretni egy lányba. Téged meg csak sajnálni tudlak :) Remélem egyszer szemtől-szemben jól beolt valami fickó és végre felébredsz a kis álomvilágodból.
2009. okt. 28. 10:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!