Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kis mellűek miért tesznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis mellűek miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést h a kis mell bejön-e a pasiknak? És miért szapulják a nagy mellűeket?

Figyelt kérdés

Nekem szép formás, közepesen nagy a cicim, és utálom amikor a kérdéseikben a nagy mellet tőgyeknek hívják és úgy állítják be mintha az csúnya lenne, meg lógós. Nekem sem lógós! Ennyire irigyek lennének h próbálják lekicsinyelni a nagy kebleket?

Én azt mondom nincs olyan pasi akinek nem mozgatná meg a fantáziáját.

Én elfogadom h valakinek kicsi a melle és nem hívom elől deszka hátul lécnek az olyanokat. Lányok, és fiúk is írhatnak.

2009. okt. 27. 20:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
59%
Én vagyok a 2. hozzászoló, ja és pasi vagyok. Utálom a nagy tőgyeket. Te meg k.urvára beképzelt vagy, előre sajnállak, mit fogsz te csinálni 15-25 múlva a logó csöcseiddel? a földön fogod húzni őket? :D
2009. okt. 27. 20:27
 12/41 anonim ***** válasza:
70%
jav: 15-25 év múlva
2009. okt. 27. 20:28
 13/41 Andrewka ***** válasza:
70%

Azért vagy nagyképű mert minden második mondatod az h szépek a melleid. Dobj fel egy képet aztán el lehet dönteni.

ja az első voltam ismét

2009. okt. 27. 20:31
 14/41 anonim ***** válasza:
75%

anyáááám.....nekem talán kicsi, talán közepes a cicim. de formás. ésén tökéletesen megvagyok vele elégedve.

és akárhogyanis nézzük, a nagy mell az lóg. gravitáció...fizikaóra. és nem, nemvagyok irigy. nemcserélném el a melleimet senkivel sem.

2009. okt. 27. 20:34
 15/41 anonim ***** válasza:
77%

az első sorodból látszikhogy egy kiqurt nagy pics@ vagy.

takarodj a barbihadba és dugasd meg magad kennel.

vagy örülj hogy neked fantasztikus, feszes, és nem lógó!! közepesen nagy cicijeid vannak! gratulálok .

2009. okt. 27. 20:36
 16/41 anonim ***** válasza:
78%
egyetértek 20:31-al, nekem se minden 2. szavam az a kérdéseimben, hogy de szép farkam van, pedig tényleg szép :D
2009. okt. 27. 20:37
 17/41 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem inkább te vagy az, akinek hatalmas lógó, formátlan csöcsei vannak, és csak azért írtad a kérdést, és azért írtad bele,hogy szép, formás, közepsen nagy, mert úgysem tudja senki,hogy igazából milyen...Hidd el sok itt az ilyen kis rohad ék, akik azon élvezkednek,hogy beképzltségükben hazudoznak és felteszik a kis kamukérdéseiket, de jó, semmi gond, gratulálok
2009. okt. 27. 20:41
 18/41 anonim ***** válasza:
77%

Nekem kb. ilyen a mellem:

[link]

(nem én vagyok a képen:P)

És? Most nem kezdek el sírni, hogy jajj de kicsi, meg hegyes, meg stb... Nem mindegy milyen? Változtatni úgysem tudsz rajta, csak plasztikai műtéttel.

Szerintem hagyjuk ezt a mellébeszélést. Téged miért zavar, hogy mások önbizalomhiányosak? Örülj inkább neki, hogy te nem vagy az. Én nem tudom, mennyi fiúnál jön be pl. az én mellem, de a páromnak biztos:) Nekem sem fájna, ha az óriási természetes, ezáltal lógós mell lenne az ideális, mert mit tudok tenni? semmit. És ha valakinek attól lesz egy kis kisugárzása, hogy a biztatásoknak köszönhetően végre elhiszi, hogy nem gáz a melle? Az miért baj?

2009. okt. 27. 20:53
 19/41 A kérdező kommentje:

Hát nem vártam ennyi sok negatív választ. Én nem vagyok olyan aki magáról tesz fel mellkidobós képeket, bocs de az nem az én világom:S A másik meg hogy tényleg szépek a melleim, ez nem beképzeltség. Azért írtam le h mindenki tudja h elégedett vagyok magammal, nem azért mert én annyira hűű de nagyon el vagyok szállva magamtól.

Tudom milyen vagyok és hogy h nézek ki, itt nekem hiába ír bárki bármi sértőt.

Amúgy meg látszik h igazam van, mindenki rögtön neki ugrik h az nem mell vagy cici hanem tőgy. Akkor én is írhatom a kis cicikre h két pont és kész:)

2009. okt. 27. 20:57
 20/41 anonim ***** válasza:
63%

persze h írhatod h két pont, csak senkit nemfog érdekelni:D

nekem kis mellem van asszem inkább, de élből leszarom h te mit írsz vagy mondasz az én melleimre. én szeretem őket, nekem tetszenek, és a pasiknak is tetszenek. nemfogok felháborodni rajta, ellentétben a sok nagymellűvel aki helyből kikéri magának h miazhogy lóg....pedighát a gravitáció....az létezik

2009. okt. 27. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!