Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis mellűek miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést h a kis mell bejön-e a pasiknak? És miért szapulják a nagy mellűeket?
Nekem szép formás, közepesen nagy a cicim, és utálom amikor a kérdéseikben a nagy mellet tőgyeknek hívják és úgy állítják be mintha az csúnya lenne, meg lógós. Nekem sem lógós! Ennyire irigyek lennének h próbálják lekicsinyelni a nagy kebleket?
Én azt mondom nincs olyan pasi akinek nem mozgatná meg a fantáziáját.
Én elfogadom h valakinek kicsi a melle és nem hívom elől deszka hátul lécnek az olyanokat. Lányok, és fiúk is írhatnak.
.... na hol is kezdjem..
megint az,hogy "tényleg szépek a melleim" hanyadszor is írod ez le? az a vicces, hogy ezt egyedül te hiszed el..:) és óóó de igen, ez pontosan beképzeltség.
Persze, látszik,hogy igazad van, mert gyönyörű vagy, meg szépek a melleid, meg fantasztikus mindened.
na figyelj. írj magadról pár sort légyszives: külsődről, és belsődről(pl zöld szemű, barna hajú, magas, figyelmes,...stb)
Szívesen megvizsgálnám a melleidet, mellesleg ez ugyan olyan dolog a nőknél, mint a férfiak farokméret "problémája". Nekem speciel tök mindegy mekkora a melle a lánynak, csak formás legyen, bár még az sem zavar, ha formára sem olyan nagy kunszt.
22/F
Hogy jön össze a két pont és a kis mell??
Mert akkor a te melled tényleg qurva nagy lehet, kb ilyen:
XDXD el tudlak képzelni bmegXD nem te vagy a képen???:D:D:D:D:D
Azért vicces lenne, ha egy idióta fiú kiírna egy olyan kérdést, hogy:
A kis farkú csávók miért tesznek fel folyton folyvást olyan kérdést, hogy a kis farok bejön-e a pasiknak?És miért szapulják a nagy farkúakat?
még egy akkora f@sz kéne ide, emellé a pina mellé
Mi számít kicsinek?
Mi számít normálnak?
Mi számít tőgynek?
Nekem 75B. Akkor az már nagy? Vagy kicsi????
Köszönöm a sok aberrált választ. Lényegében még csak annyit fűznék hozzá h a nagy mellek idős korban nevezhetők tőgynek, de gondolom itt senki nem 60 éves. Másrészt nekem azt se mondja már senki h akinek most kicsi a melle annak ugyanolyan feszes marad és úgy fog állni idős korban mint most:D Röhej. Harmadszor, levettem h többségben vannak a kis mellűek, akik csak azért h magukat jobbnak titulálják beszólogatnak h majd a nagy mellek lógni fognak meg húúú. De most akkor is jobban néznek ki.
A beképzeltségemről csak annyit h nem vagyok az, mit tudtok ti rólam?:D Miért baj az ha valaki tisztában van azzal h h néz ki? Ez nem beképzeltség, nem gondolok magamról se többet se kevesebbet mint ami vagyok.
Írhattok még komokat, de ez az egész már átment: beképzelt vagy dologba meg szitkozódásba. Konkrét választ nem kaptam a kérdésemre, mily meglepő. De annyit megtudtam h a nagy mell lógni fog aki kicsi meg a tökéletes:) És úgy sejtem a válaszok több mint 90%-át olyan nők írták akiknek a méreteik elenyészőek.
Eddig nem ítéltem el a kis mellet, na de h ennyi bunkó paraszt legyen a gazdáik között...tisztelet a kivételnek ha volt olyan.
Köszi(?) a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!