Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kórházban vagyok hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kórházban vagyok hogyan szedjem fel az egyik nővért? Szabad?

Figyelt kérdés

Tegnap is ő volt meg ma is hálistennek :D ilyen szép lányt még sose láttam, teljesen elvarázsolt. Megdicsértem, próbáltam flörtölni vele meg kérdezősködtem és azt mondta, hogy nincs most senkije. Egyszer olyasmit hallottam, hogy nem jöhetnek össze a betegekkel vagy mi, vagy ez csak az orvosokra vonatkozik? De gondolom ha nem dolgozik akkor ez nem érvényes!? Mindegy mert úgyis elhívom majd valamikor mert nagyon tetszik és úgy veszem észre, hogy valamennyire én is szimpatikus vagyok neki. Csak mindig rohan és nem tudok beszélgetni vele csak pár percet. Azalatt a kis idő alatt miket mondjak neki? Nem akarom nagyon letámadni de nem is akarok unalmas lenni. El kellene érni, hogy randizzon velem de még max 2-3 napig leszek itt és nem tudom, hogy ő mikor dolgozik és élőben szeretném elhívni. Segítenétek lécci? :D

25F

2013. aug. 12. 19:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Azert, mert a Kerdezo olyan szerelmes, mar csaladban gondolkodik! :)
2013. aug. 12. 20:13
 12/20 A kérdező kommentje:

Ittvoltittvoltittvolt :D és rám mosolygott *-*

6-os :DDDD

És mi van akkor ha nem adja meg a számát? :c

2013. aug. 12. 20:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Akkor nem tetszel neki, és annyi. Ha meggondolja magát, tudja, hol talál, ha nem adja meg a későbbiekben sem, akkor ne zaklasd vele, mert csak kellemetlenebb lesz. Veszíteni is tudni kell. :)
2013. aug. 12. 20:21
 14/20 A kérdező kommentje:
Nem szeretek veszíteni :/ egy ilyen kincset meg nem is akarok.
2013. aug. 12. 20:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Miért vagy kórházban?
2013. aug. 12. 20:33
 16/20 anonim ***** válasza:
akkor próbálkozz az én eredeti stilusommal.
2013. aug. 12. 20:34
 17/20 A kérdező kommentje:
Mert balesetem volt és meg kellett műteni a könyökömet meg gyulladást is találtak a szervezetemben és még megfigyelnek. Ha nem adja meg akkor inkább kiugrok az ablakon, hogy tovább legyek bent és tovább próbálkozom :D
2013. aug. 12. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
és visszavisznek elmeosztályra ahol még a répát is reszelve adják...
2013. aug. 12. 21:02
 19/20 A kérdező kommentje:

Gondoltam :D majd azt mondom, hogy baleset volt :O

Amúgy nem vagyok annyira hülye :D

2013. aug. 12. 21:11
 20/20 anonim ***** válasza:
bókolj neki, nevettesd meg stb... aztán meg hívd el randizni
2013. aug. 12. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!