Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kicsik a melleim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kicsik a melleim?

Figyelt kérdés

Szóval előre is sajnálom attól a kérdezőtől, hogy beteszem ugyanazt a képet, de az előbb láttam egy kérdést, amiben a melleit mutatta meg. Megnéztem, és nekem is pont ugyanolyanok. Erről van szó:

[link]

Az enyémek talán egy leheletnyit kisebbek, de én vékonyabb is vagyok. Hihetetlen, hogy azt látom, hogy mindenki dicsérgeti a fentebbi melleket. 22 évesen most van először barátom, és ő azt mondta, hogy kicsik, de nem jó értelemben. Aztán dicsérgeti őket, és azt mondja, csak viccelt, de aztán megint megkapom, hogy milyen kár, hogy ennyire kicsik, bárcsak nagyobbak lennének. Aztán megint imádja őket, szerinte pont jó, hogy beleillenek a tenyerébe, hogy ilyen feszesek és illenek az alakomhoz. Tudja, hogy nincs sok önbizalmam, mégis folyton cukkol, és folyton ezzel van elfoglalva. Néha nagyon el tudok szomorodni. Először én is viccre vettem, megnevettetett, de már nem tudom, mit gondoljak. Már meg se hallom a dicséretet, mert egyből az ugrik be, hogy bárcsak nagyobbak lennének. Most akkor mi van?

Beteszem a kérdést is, ahonnan a képet szedtem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. aug. 12. 12:19
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
hozd fel neki ;) egyébként sokkal szebb egy kis mell. mondd meg neki h tudod h kicsi és ha nem tetszik kereshet egy kövér lányt ;)
2013. aug. 12. 12:26
 12/35 A kérdező kommentje:
8.: Nem tudom hány centi pontosan, nem méregettem még, de nem az a tipikus nagy 17-18 centis. Viszont nekem tökéletesen megfelel, a nagyobb már engem is zavarna, fájna.
2013. aug. 12. 12:27
 13/35 anonim ***** válasza:
amúgy én ha azt mondom h szép pici, akkor az bók :) a nagyot nem szeretem
 14/35 Sir Sarcasm ***** válasza:
Azért mond ilyeneket, mert bunkó. Persze, ahogy te is leírtad ő is imádja őket, csak néha bunkózik.
 15/35 anonim ***** válasza:

azért mert egy b/rom! neki a hájcsöcsök jönnek be, a tiéd pedig nem az, hanem szépp formás, és fezses.

olyan pasit keress aki ezt preferálja ennyi!

16/35 anonim ***** válasza:

Az enyém is szinte ugyanilyen, csak picit kisebb, és sose volt rá panasz. Én tudom, hogy kicsik, de hát akivel összejövök az is, tudja mire számíthat, ha nem elég neki, keressen mást :D

Amúgy elég bunkó a barátodtól még viccből is ilyet mondani.

2013. aug. 12. 12:29
 17/35 anonim ***** válasza:
26%

Ja szóval 17-18? Az bőven bazu nagy :D

15 vagy azalatt kezdődnek a bajok...

18/35 A kérdező kommentje:
Már mindent felhoztam neki, hozzávágtam, nagyon dühös lettem sokszor. Megmondtam, hogy keressen akkor egy duci lányt nagy mellekkel, ugyanis az enyém már sosem lesz nagyobb, maximum ha megműttetem. Na erre elhűlt, hogy azt sose akarná. Aztán ezzel is elkezdett poénkodni. Komolyan nem tudom, miket gondolhat! De nagyon rosszul esik. Igyekszem meghallani a bókot, de már nehezen megy...
 19/35 A kérdező kommentje:
17.: Tudom, hogy az nagy, de neki annál jóval kisebb... :)) Ami, ismétlem, engem nem érdekel. Én sosem tudnék ilyenekkel megbántani másokat, viccből sem.
2013. aug. 12. 12:31
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

:D Jaj de ismerős... Hasonló adottságaim vannak, mint neked... párom szintén egyszer lekicsizi őket :D máskor meg imádja :D Ill mindig imádja, csak van, hogy elszólja magát, hogy kicsik :D De nem igazán érdekel, amíg szeret és puszilgatja őket, addig semmi probléma sincs ezzel.

Amúgy egyszer megkérdeztem tőle, hogy na de miért mondogat nekem ilyeneket?! Erre csak azt mondta, hogy nem akarja, hogy túl sok önbizalmam legyen :D ne hogy lelépjek mással... nem mintha bármikor is megtenném...

2013. aug. 12. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!