Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kicsik a melleim?
Szóval előre is sajnálom attól a kérdezőtől, hogy beteszem ugyanazt a képet, de az előbb láttam egy kérdést, amiben a melleit mutatta meg. Megnéztem, és nekem is pont ugyanolyanok. Erről van szó:
Az enyémek talán egy leheletnyit kisebbek, de én vékonyabb is vagyok. Hihetetlen, hogy azt látom, hogy mindenki dicsérgeti a fentebbi melleket. 22 évesen most van először barátom, és ő azt mondta, hogy kicsik, de nem jó értelemben. Aztán dicsérgeti őket, és azt mondja, csak viccelt, de aztán megint megkapom, hogy milyen kár, hogy ennyire kicsik, bárcsak nagyobbak lennének. Aztán megint imádja őket, szerinte pont jó, hogy beleillenek a tenyerébe, hogy ilyen feszesek és illenek az alakomhoz. Tudja, hogy nincs sok önbizalmam, mégis folyton cukkol, és folyton ezzel van elfoglalva. Néha nagyon el tudok szomorodni. Először én is viccre vettem, megnevettetett, de már nem tudom, mit gondoljak. Már meg se hallom a dicséretet, mert egyből az ugrik be, hogy bárcsak nagyobbak lennének. Most akkor mi van?
Beteszem a kérdést is, ahonnan a képet szedtem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
1.: Szerintem is. Mármint nem beképzeltségből, de nagyobb melleket már nem igazán bírnék el, nekem ez így teljesen jó volt, amíg a barátom úgymond fel nem nyitotta a szememet..
2.: A barátomé speciel nem óriási, mégsem hoztam fel neki soha.
még mindig nem kicsi!!!!!!!
és a tested is iszonydögös!
önbizalom csajszi, önbizalom!!!!
:D 22/F
Csak ismételni tudom magam, a képen látható mellek tökéletesek! Fogjátok már fel végre csajok!
Minek kell ettől nagyobb? Feszesek, formásak, szépek.
a barátod egy p/cs ha ezt mondja.
hogylenne kicsi? teljesen jó, nekem nagyon bejön! ennyi.
az összes barátnőm vékony, alacsony, formás pici cici, és popo tulajdonosa volt, és nagyon bejöttek akkor is, meg most is ezek az adottságok egy lányon!
a 22/F voltam
"nem óriási"...
Aha. Gondolom ez úgy 16-17 centit jelent...
Belinkeltem mindent, amit tudtam. :)) Szóval nem volt szándékom lopni, de a sajátomról nem szerettem volna képet feltölteni, félek megmutatni magamat.
Értem én, hogy feszesek, de most akkor mit gondolhat a barátom...? Miért mondd ilyeneket, fiúk? Ti biztos tudjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!