Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg kicsik a melleim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg kicsik a melleim?

Figyelt kérdés

Szóval előre is sajnálom attól a kérdezőtől, hogy beteszem ugyanazt a képet, de az előbb láttam egy kérdést, amiben a melleit mutatta meg. Megnéztem, és nekem is pont ugyanolyanok. Erről van szó:

[link]

Az enyémek talán egy leheletnyit kisebbek, de én vékonyabb is vagyok. Hihetetlen, hogy azt látom, hogy mindenki dicsérgeti a fentebbi melleket. 22 évesen most van először barátom, és ő azt mondta, hogy kicsik, de nem jó értelemben. Aztán dicsérgeti őket, és azt mondja, csak viccelt, de aztán megint megkapom, hogy milyen kár, hogy ennyire kicsik, bárcsak nagyobbak lennének. Aztán megint imádja őket, szerinte pont jó, hogy beleillenek a tenyerébe, hogy ilyen feszesek és illenek az alakomhoz. Tudja, hogy nincs sok önbizalmam, mégis folyton cukkol, és folyton ezzel van elfoglalva. Néha nagyon el tudok szomorodni. Először én is viccre vettem, megnevettetett, de már nem tudom, mit gondoljak. Már meg se hallom a dicséretet, mert egyből az ugrik be, hogy bárcsak nagyobbak lennének. Most akkor mi van?

Beteszem a kérdést is, ahonnan a képet szedtem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. aug. 12. 12:19
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Nincs mit parázni. Jóez.
2013. aug. 12. 13:11
 32/35 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd megint viccnek felfogni. :) Köszi!
2013. aug. 12. 13:23
 33/35 A kérdező kommentje:
Illetve mindenkinek köszi. :))
2013. aug. 12. 13:23
 34/35 anonim ***** válasza:
azért mondja mert tudja hogy a csajok néha szeretik a kis bunkózást (szexuális értelemben)
2013. aug. 12. 14:29
 35/35 anonim ***** válasza:
Én a akicsi mellekre bukom, sokan pedonak néznek emiatt, emrt ugye sok kis fejlődő tininek is elég pici a melle és nekem azok is tetszenek őszintén szólva, de hát ez van, haveorm meg a nagy mellekre bukik csak.
2013. aug. 13. 01:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!