Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem akarnak jól kinézni? Miért nem edzenek?

Figyelt kérdés
Vagy ez egy ilyen folyamat, hogy aki alapból jobban néz ki és visszaigazolást kap erről, reakciók stb., az akkor még inkább meg akar felelni és még jobban akar kinézni? Aki meg nem néz ki olyan jól és nem tapasztal pozitív visszajelzést az nem tudja milyen érzés és ezért nem is érdekli annyira?
2013. aug. 11. 22:23
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:
Most a csípő és a derék az pont nem olyan dolog amin sporttal lehet változtatni, az adottság.
2013. aug. 12. 16:03
 42/43 anonim ***** válasza:
Ez a nő teljesen aránytalan, egyátalán nem szép, egy nőnek egyátalán nem kell izmosnak lennie én szeretem, a nem kövér nem duci de kicsit teltebb nőket. Ha meg nem érdekelne ki hogy akar kinézni nem tetted volna fel ezt az abszurd kérdést ..
2013. aug. 12. 16:53
 43/43 A kérdező kommentje:

Jajj, annyira tudtam, hogy majd jön valaki és benyögi, hogy ez a csaj egyáltalán nem szép...Aha :) Jó.

Persze, azért tettem fel a kérdést mert érdekel, hogy miért nem akar mindenki magához képest a lehető legjobban kinézni, akár sporttal, akár diétával akár egy jó fodrásszal stb...

De annyira tényleg nem érdekel, hogy most ezen rágjam magam, de akkor ne hidd el, pont nem érdekel :)

2013. aug. 12. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!