Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem akarnak jól kinézni? Miért nem edzenek?

Figyelt kérdés
Vagy ez egy ilyen folyamat, hogy aki alapból jobban néz ki és visszaigazolást kap erről, reakciók stb., az akkor még inkább meg akar felelni és még jobban akar kinézni? Aki meg nem néz ki olyan jól és nem tapasztal pozitív visszajelzést az nem tudja milyen érzés és ezért nem is érdekli annyira?
2013. aug. 11. 22:23
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Jó, szerintem meg mindenkinek arra van ideje amire szeretné, hogy legyen, amire szakít:)
2013. aug. 11. 22:47
 22/43 anonim ***** válasza:

14esnél a pont.

"De most egy gimnazista vagy egyetemista simán ráér. Vizsgaidőszak az kemény, de az csak 1 hónap." és ők miből fizessék? nem mindenkit tudnak megtolni otthonról annyi pénzzel, hogy finanszírozni tudjon ilyesmit. sőt, sokan már iskola/egyetem mellett dolgoznak is, nem otthon vakarják a s*ggüket, de gondolom, te nem ilyen környezetből jöttél. :D

amúgy, szerintem attól, hogy valaki nem jár edzeni, még nézhet ki jól, lehet igényes és vonzó is.

22L

2013. aug. 11. 22:48
 23/43 anonim ***** válasza:
Kérdezővel egyet értek. Én is elkezdenék valamit csinálni, mert formásodni szeretnék, de nincs mi motiváljon. 4 hete ezt tervezem, de mindig másnapra hagyom.Kedves kérdező, te miket szoktál csinálni, és mennyire van hatása?
2013. aug. 11. 22:48
 24/43 A kérdező kommentje:
Azért ez nem olyan hatalmas összegeket emészt fel...Persze nem a LIFE1-be kell járni a Corvin sétányon. Az egyetemisták 80%-a hetente minimum 5000 forintot költ bulizásra...abból már kijön egy pár súlyzó, otthon megtoldod kitörésekkel , felülésekkel, fekvőtámasszal heti 4X és voilá, már is lesz egy kis formád.
2013. aug. 11. 22:51
 25/43 anonim ***** válasza:

Mert vekony vagyok, fogynom nem kell, az izmos csajok meg nekem nem tetszenek, vagyis en se akarok olyan lenni. :) mozgok sokat, bicozok rendszeresen, turazok, neha kocogok, meg el akarok kezdeni valami labdasportot. Szoval az eronletem megvan, es en igy jol erzem magam.

Nem vonz a sulyzozas meg fekvozes meg stb, elvileg a magam oromere kene csinalni, de en nem elvezem, akkor meg minek :D

2013. aug. 11. 23:06
 26/43 anonim ***** válasza:
Ja, es 19/L
2013. aug. 11. 23:07
 27/43 A kérdező kommentje:

[link]

szerinted ez izmos? Ez nem tetszik?:)

2013. aug. 11. 23:13
 28/43 anonim ***** válasza:
Ha egy lány alapvetően szép, akkor én továbbra is csak annyit kérek, hogy bírja el túrán a saját zsákját(15kg), és kondi helyett inkább a személyiségét s tudását művelje:)
2013. aug. 11. 23:52
 29/43 A kérdező kommentje:
Na már megint...Lehet, hogy ez most fura lesz neked,deee...A kettőt lehet egyszerre is művelni, nem zárja ki az egyik a másikat;)
2013. aug. 12. 00:02
 30/43 anonim ***** válasza:

Lehet egyszerre, persze. Ahogy lehet egyszerre orvosi msc-t, bme fizika msc-t és elte info phd-t csinálni;D Én csak jeleztem, hogyha nekem megtetszett, akkor nem várok el semmiféle folyamatos kondizást, ha ő szeretné, hát csinálja. Meg ha van két órányi szabadidőd, akkor lehet úgy, hogy gyúrsz egy órát, olvasol egy órát, vagy olvasol két órát. Bár ez abszurd példa:D De példának jó.

De általánosságban sztem neked van igazad, nem sok olyan srácot ismerek, akik velem egyező elveket vallanak ilyen téren(sem).

2013. aug. 12. 00:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!