Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek miért nem akarnak jól kinézni? Miért nem edzenek?

Figyelt kérdés
Vagy ez egy ilyen folyamat, hogy aki alapból jobban néz ki és visszaigazolást kap erről, reakciók stb., az akkor még inkább meg akar felelni és még jobban akar kinézni? Aki meg nem néz ki olyan jól és nem tapasztal pozitív visszajelzést az nem tudja milyen érzés és ezért nem is érdekli annyira?
2013. aug. 11. 22:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Mindenesetre a szememben nem olyan nagy érték az, hogy gyúr a lány, mintsem ha vallás vs nihilizmus esszét ír;) Mindenkinek mások az igényei.
2013. aug. 12. 00:09
 32/43 A kérdező kommentje:

Irhat kondi mellet is olyan esszét ;)

Aki ad a külsejére, nem feltétlenül hülye, tanuljuk már meg...

2013. aug. 12. 00:37
 33/43 anonim ***** válasza:

Áááááááá. Értetlen.

"Aki ad a külsejére, nem feltétlenül hülye, tanuljuk már meg..."

Nem ezt írtam, de ha jól sejtem, de nagyon ezt szeretnéd belehallani. Azt írtam, hogyha választani kell, hogy mire használja fel a kevés szabadidejét a lány, akkor én a művelődés, és nem a kondi mellett teszem le a voksom. Azt meg nem várom el, hogy mindkettőre legyen ideje, akkor amit kondira szánna, szánja inkább rám:P

2013. aug. 12. 00:44
 34/43 anonim ***** válasza:
Majd én megmozgatom:D
2013. aug. 12. 00:44
 35/43 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszenek az izmos pasik, inkább a kicsit macisak, de erősek. Úgyhogy nekem szimpatikusabb, amikor a párom dolgozik akár a munkahelyén, akár a ház körül, mintha konditerembe járna. Meg nekem jobban is néz ki így.
2013. aug. 12. 00:45
 36/43 anonim ***** válasza:

Nem, nekem nem tetszik a lany akinek a kepet linkelted, es nem akarok hasonloan kinezni :D mas izlesunk van, nem kell raeroltetned mindenkire azt ami neked tetszik.

Az tenyleg idegesito, mikor valaki nyafog hogy kover meg stb, de nem tesz ellene, viszont vannak akik tenyleg jol erzik magukat a borukben kondizas nelkul is :D

19/L

2013. aug. 12. 12:44
 37/43 A kérdező kommentje:
Ráderőltetem ? Azért bocsika, de kicsit eltúlzod...
2013. aug. 12. 14:24
 38/43 anonim ***** válasza:

Szerintem a kepen lathato lany az atlagosnal valoszinuleg kicsivel mar tobb idot/erofeszitest/energiat/figyelmet fordit a sportossagra, nala ez mar gyakorlatilag eletformanak minosul. Amivel semmi baj nincs, tok jo, hogy o ezt szereti es tenyleg nem is nez ki rosszul, de ez nem szamit atlagosnak, ezert szerintem nem is varhato el, hogy a - jo ertelemben vett - atlagember is minimum igy nezzen ki.

Santitani fog a pelda, de azert leirom: engem peldaul nagyon erdekel a filmmuveszet, ezert talan mondhatom, hogy az atlagnal joval tobb idot szentelek a temakorrel valo foglalkozasnak. Tudom azonban, hogy nem mindenki ilyen beallitodottsagu, masokat az elet mas teruletei erdekelnek jobban (peldaul a sport), ezert nem is erzem azt, hogy masoknak is legalabb ennyit kellene foglalkozniuk vele.

Es ezt erzem a kisportoltsaggal kapcsolatban is: nem varhato el mindenkitol, hogy annyi idot es erofeszitest aldozzon ra, mint ahogy azt valoszinuleg a kepen lathato lany teszi. Raadasul itt csomo mas tenyezo is bejon a kepbe, peldaul a genetika: amig az egyik ember hajlamos az izmosodasra, a masiknak lehetseges, hogy aranyaiban joval tobb idobe telne, hogy ugyanazt a szintet elerje es ugy mar nem is biztos, hogy neki megeri...

Ettol fuggetlenul tartom magam ahhoz a meggyozodeshez, hogy a sport nagyon fontos, kell ra idot szentelni, de nem elsosorban a kulsosegek miatt, hanem mert egeszseges.

2013. aug. 12. 15:15
 39/43 A kérdező kommentje:

Rajtam kicsit több izom van mint a képen látható lányon, (viszont nem vagyok ennyire magas és nem is diétázom)

Heti 4-5X 1 órát fordítok erre...szerintem ez nem annyira megerőltető. De nekem tökmindegy én senkire nem akarok "ráerőltetni" semmit, mindenki úgy néz ki ahogy akar, nekem tényleg 8 :)

2013. aug. 12. 15:41
 40/43 anonim ***** válasza:
A képen látható lány nekem sem annyira tetszik. Persze nem is csúnya, csinos is, de ha már nő, akkor én inkább a nőiesebb, szélesebb csípőjű, karcsú derekú típusra szavazok és nem a keskeny csípőjű izmosra. Ez ízlés kérdése. Persze az egészséges életmód soha nem hátrány, de nem mindenkinek tetszik a kifejezetten sportos, izmosabb alkat.
2013. aug. 12. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!