Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mocskosul féltékeny vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mocskosul féltékeny vagyok. Szétvet az ideg. Valaki nyugtasson le!? Most ez mi?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyok együtt a barátommal.Előttem neki 3 barátnője volt de ebből 2 hosszú kapcsolat egy 5 és egy 2 éves meg egy 2 hónapos.A két hónaposnak előttem 3 héttel lett vége és a barátom szerint a csaj még mindig szereti.Azt mondta neki...Facebookon beszélgettek ugyanúgy akkor is mikor már összejöttünk de csak állítólag azért mert bírja őt mint embert,meg hogy én értsem meg a csajt hogy neki milyen rossz,képzeljem a helyébe magam hogy a szakitásukra rá 2 hétre összejött velem.Ez Kurrva szarul esett...mintha én erőltettem volna ezt az egészet köztünk.

Egyik reggel pont erről beszélgettünk,és megkértem hogy tiltsa le a lányt mert ez engem nagyon zavar,mondja meg neki hogy ne irogasson,mivel a csaj még akar tőle valamit.

Erre este felhívja a lány mikor ottvagyok nála hogy minek tiltotta le...azt mondja a csaj hogy ez nagyon gyerekes tőlem a barátom meg mondta neki hogy "hát igen,én is röhögtem rajta egyet".Úgy mondta ezt hogy én közbe ott ültem mellette.Akkor nem beszéltek egy hétig.Aztán pár napja rákérdeztem hogy beszél e még vele és azt mondta igen...

Nem is egyszer beszélt vele azóta sms-be is...Azt mondta barátom hogy mivel én nem válaszoltam neki sokáig ezért ráirt mert unatkozott..Közbe tudja hogy mennyire nem bírom a csajt és nem akarom hogy beszélgessenek..Azt mondja csak haverok..De könyörgöm!! ha valaki a barátod,haverod azzal találkozol is elmentek ide oda megbeszéltek mindent.Nem?! De! De náluk ez nincs meg.Most mégis mit higyjek?! Lehet tényleg gyerekes vagyok de nem érdekel...engem vertek már át így.

Ja igen!

Ezt is elmondtam a barátomnak akkor mikor a csaj hívta mikor összevesztünk hogy a másik kapcsolatom is ez tette tönkre(excsaj,facebook,beszélgetés stb..) és olyat vágott a fejemhez hogy "nem tudsz megtartani egy pasit? vagy mi?"

Azt mondja bizzak meg benne hogy ő már nem akar tőle semmit.

De akkor miért beszélget a csajjal úgy hogy közben tudja a lány még akar tőle valamit?! Ez tetszik neki hogy akarja még?? Vagy ugygondolja ha velünk vége akkor megmaradjon neki talonba a lány és újra összejönnek??

vagy mi?

Én már össze vissza konbinálok...

Segitsetek légyszi

17/L

2013. aug. 10. 14:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Igen, az új barátnő az első, de attól még tarthatja a kapcsolatot az exxel.
2013. aug. 10. 17:35
 22/22 anonim ***** válasza:
úgy, hogy az ex még szereti? hát nem tudom... én nem játszanám ezt a barátnőmmel.
2013. aug. 10. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!