Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mocskosul féltékeny vagyok. Szétvet az ideg. Valaki nyugtasson le!? Most ez mi?
1 hónapja vagyok együtt a barátommal.Előttem neki 3 barátnője volt de ebből 2 hosszú kapcsolat egy 5 és egy 2 éves meg egy 2 hónapos.A két hónaposnak előttem 3 héttel lett vége és a barátom szerint a csaj még mindig szereti.Azt mondta neki...Facebookon beszélgettek ugyanúgy akkor is mikor már összejöttünk de csak állítólag azért mert bírja őt mint embert,meg hogy én értsem meg a csajt hogy neki milyen rossz,képzeljem a helyébe magam hogy a szakitásukra rá 2 hétre összejött velem.Ez Kurrva szarul esett...mintha én erőltettem volna ezt az egészet köztünk.
Egyik reggel pont erről beszélgettünk,és megkértem hogy tiltsa le a lányt mert ez engem nagyon zavar,mondja meg neki hogy ne irogasson,mivel a csaj még akar tőle valamit.
Erre este felhívja a lány mikor ottvagyok nála hogy minek tiltotta le...azt mondja a csaj hogy ez nagyon gyerekes tőlem a barátom meg mondta neki hogy "hát igen,én is röhögtem rajta egyet".Úgy mondta ezt hogy én közbe ott ültem mellette.Akkor nem beszéltek egy hétig.Aztán pár napja rákérdeztem hogy beszél e még vele és azt mondta igen...
Nem is egyszer beszélt vele azóta sms-be is...Azt mondta barátom hogy mivel én nem válaszoltam neki sokáig ezért ráirt mert unatkozott..Közbe tudja hogy mennyire nem bírom a csajt és nem akarom hogy beszélgessenek..Azt mondja csak haverok..De könyörgöm!! ha valaki a barátod,haverod azzal találkozol is elmentek ide oda megbeszéltek mindent.Nem?! De! De náluk ez nincs meg.Most mégis mit higyjek?! Lehet tényleg gyerekes vagyok de nem érdekel...engem vertek már át így.
Ja igen!
Ezt is elmondtam a barátomnak akkor mikor a csaj hívta mikor összevesztünk hogy a másik kapcsolatom is ez tette tönkre(excsaj,facebook,beszélgetés stb..) és olyat vágott a fejemhez hogy "nem tudsz megtartani egy pasit? vagy mi?"
Azt mondja bizzak meg benne hogy ő már nem akar tőle semmit.
De akkor miért beszélget a csajjal úgy hogy közben tudja a lány még akar tőle valamit?! Ez tetszik neki hogy akarja még?? Vagy ugygondolja ha velünk vége akkor megmaradjon neki talonba a lány és újra összejönnek??
vagy mi?
Én már össze vissza konbinálok...
Segitsetek légyszi
17/L
Meg igazából ezt hogy tiltsa le nem nekem kellett volna mondanom és nem nekem kellett volna kihúznom belőle hogy még tartják a kapcsolatot hanem ha már van valakije akkor magától kellett volna hogy legyen annyi esze hogy letiltja a csaj és nem beszél vele többet
szerintem..
Nem mondtam hogy találkozzanak,csak akkor ne mondja hogy ők c"csak barátok"
mert a barátság nem itt kezdődik...
De én szeretem őt...
Meg sokszor érzem hogy a volt barátnőihez próbál hasonlitani.Bennem keresi őt...
rosszul esik
Idióta vagy, de betudom annak, hogy éretlen vagy. Nevetséges. Találkoztam már én is hasonló csajjal, a volt barátom új nője volt. Mindig szétröhögtem magam, hogy mekkora szánalom. :D
Amúgy elismerem, hogy a barátod baromi rosszul reagált erre az egészre, nagyon éretlen lehet ő is. Szerintem nincs értelme folytatni ezt a kapcsolatot.
1. Nem kapja meg tőled a bizalmat.
2. Ne te mond meg neki, h kivel tarthatja a kapcsolatot.
3. Ha tiltod tőle persze, h titokban kell beszélnie a csajjal.
4. Attól, h az exe, még lehet jó viszony köztük. Haverom egyik exe ott van minden házibuliján, sokat beszélnek és találkoznak, de mégsincs semmi több köztük, mint barátság. És mostanábam már egy másik exe is hasonló helyzetben van, de az jelenlegi barátnője mégse hisztizik, mert bízik benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!