Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nők miért hazudják azt hogy komoly kapcsolatot szeretnének és nem csak d*ugást?
És te ezt honnan tudod?
Talán mert nem hazudnak. :P
Amelyik csaj csak dugni akar az megmondta, hogy csak azt akar, semmi komolyat. Nem pasik, nem fogják elriasztani így a jelentkezőket. :)
Barátnőt kereső haverom pont erre panaszkodott, hogy a csajok akikkel jobban elbeszélget mindig elég hamar elmondják, hogy csak dugni akarnak, semmi komolyat. (a srác meg komolyat keresre)
:)
Akik komolya kapcsolatot keresnek,mit értenek komoly kapcsolat alatt?
7-es, mégis hogyan tudja kifogni az ilyen nőket? Mert én meg pont azokat fogom ki, akik komoly kapcsolatot akarnak, vagy annyit sem. Akikkel én csak d*gni szeretnék, azok is komolyabbat akarnak. De annyira, hogy buliban nem mennek bele egyéjszakásba, de elvárják, hogy elkérjem a számukat, randira hívjam őket, stb.
Mielőtt lehurrognátok, én is szeretnék kapcsolatot, de nem akárkivel.
A komoly kapcsolat alatt komoly kapcsolatot lehet érteni...Szerintem...
De hogy értsd: hűséget, szeretetet, odaadást várnak, hogy támogassák Őket, ahelyett hogy kihasználják és semmibe veszik és ezt Ők is tudják kinek viszonozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!