Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kihasználni azokat a hiszékeny lányokat, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
Ez azokhoz a fiúkhoz szól, akik becsapják az ilyen lányokat, elcsábítják, hitegetik őket. Miért nem lehet megmondani nekik, hogy csak az ágyba kellene? Lehet találni olyanokat is, akiknek úgy megfelel...
Utána meg leribancozzátok, holott ő komolyan gondolta. Vagy már jövőbe is kellene látniuk, ill. gondolatolvasónak kellene lenniük, hogy bekerüljenek a normális lány kategóriába?
Most lehet, hogy sokan azt mondják, hogy azt lehet kihasználni, aki hagyja magát, de ez szerintem nincs így.
Egyedüli kapcsolatféleségemben minden szépen indult, csak az első csók után volt a srácnak egy beszólása, amire kapcsoltam, hogy mégse akar komoly kapcsolatot....
a 20on évesek egyrésze azért játszik a 14-15 éves kislányokkal,mert naívak és könnyen kaphatóak
előző vagyok csak elküldte mielőtt befejeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!