Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell kihasználni azokat a hiszékeny lányokat, akik komoly kapcsolatot szeretnének?
Ez azokhoz a fiúkhoz szól, akik becsapják az ilyen lányokat, elcsábítják, hitegetik őket. Miért nem lehet megmondani nekik, hogy csak az ágyba kellene? Lehet találni olyanokat is, akiknek úgy megfelel...
Utána meg leribancozzátok, holott ő komolyan gondolta. Vagy már jövőbe is kellene látniuk, ill. gondolatolvasónak kellene lenniük, hogy bekerüljenek a normális lány kategóriába?
Én sem használnám ki soha egy lány érzelmeit.
Milyen idős vagy am ?
nyilván ez csak egy költői kérdés aminek a lényege az, hogy kiírod magadból a rossz érzéseid, mindazonáltal nem tudom nem leütni a feldobott labdát!
nyilván nem feküdnél le vele ha megmondja, hogy csak szexet akar. alapvetően csak azt lehet kihasználni aki hagyja magát! ha te elhiszed, hogy jön a "szőke herceg fehér lovon" és azt mondja amit hallani akarsz akkor hülye vagy!
egy értelmes nőnek legyen annyi esze, hogy nem dől be a kamu dumának és nem hagyja, hogy egy jó szöveggel megfektessék. nem adja oda magát egyből! mert tudja, hogy az udvarlással eltöltött idő egyenesen arányos a nő értékével. most már te is tudod, szóval volt értelme a dolognak, tanultál valami újat!
Mert ha odamegyek valakihez és azt mondom, hogy de megbasználak, akkor el leszek hajtva a francba, holott őszinte voltam, mert még a ribancok is elvárják, hogy körbeugráld őket.
De ezt fordítva is kérdezhetném, Miért kell hitegetni a srácokat? Miért nem lehet azt mondani, hogy nem akarok tőled semmi komolyat, ahelyett, hogy hetekig, sőt hónapokig húzzátok az agyát. Ha egy csajt megdugnak és otthagynak, azt koránt sem olyan, mintha valakinek hónapokig szórakoznak az érzéseivel, mankónak használják, végül jön a legyünk csak barátok lemez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!