Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy is van ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy is van ez a homárkérdés?

Figyelt kérdés

Én egészséges heteró hapsi vagyok, és felfordul a gyomrom, ha a homárokra gondolok!

Elemben, ha két leszbi/bi csajra attól már nem is idegenkedem!

Érdekes de ez van.

2009. okt. 26. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

ez kettős mérce.

ha felfordul a gyomros, akkor ne gondolj rájuk

2009. okt. 26. 17:50
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

És ha egészséges heteró vagy,mi a véleményed az orális és a többi nem természetes szexről?Nekem attól fordul fel a gyomrom.A melegek nem tehetnek arról,hogy melegek.De az egészségesek igen,.hogy hogyan szeretkeznek.

Amúgy meg az ízlések és pofonok különbözők.

2009. okt. 26. 18:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felfordulhat a gyomrod tőle(tényleg ne is gondolj rá),csak a seggetriszáló felvonulókkal,a tv-ben szereplő b*zi emberkékkel ne azonosítsd a melegeket légyszíves.
2009. okt. 26. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Ezek az igazi senkiházi fąszfejek, akik a férfi melegeket megkínoznák és kiirtanák, bezzeg a női leszbikusokat meg istenítik, holott azok is ugyanolyan bụzik. Én személy szerint mind a kettőt ugyanúgy utálom, de tőlem azt csinálnak, amit akarnak.
2009. okt. 26. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Az az érdekes hogy ez rohadtul nem is érdekes.Mert ezzel fajtársaid 90 % a így van.Vagy ezt hangoztatja.Engem nem irritálnak a melegek,pedig egészséges hetero férfi vagyok,a melegfelvonulás meg a S.Kristóf nevű csótány az más.Ott a coltomat forgatnám,nem a gyomrom.
2009. okt. 26. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
én egészséges bi fiú vagyok és nem fordul fel a gyomrom se a heteróktól se a melegektől se a leszbiktől.
2009. okt. 26. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem milyen bajod van a melegekkel hetero 18 eves lany vagyok , de semmi bajom nekem veluk , szegenyek mit tehetnek arrol , hogy igy szulettek. te mit tennel ha az lennel? elened tovabb a kis primitiv eleted melegkent , semmit sem tudsz ellene tanni , minden az agyadban kezdodik.

Ha nem rosszul vagy toluk akkor nem kell rajuk gondolni , miert gondolsz rajuk , ez erdekes , nincs neked is valami meleg hajlamod?

2009. okt. 26. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!