Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy is van ez a homárkérdés?
Én egészséges heteró hapsi vagyok, és felfordul a gyomrom, ha a homárokra gondolok!
Elemben, ha két leszbi/bi csajra attól már nem is idegenkedem!
Érdekes de ez van.

ez kettős mérce.
ha felfordul a gyomros, akkor ne gondolj rájuk

És ha egészséges heteró vagy,mi a véleményed az orális és a többi nem természetes szexről?Nekem attól fordul fel a gyomrom.A melegek nem tehetnek arról,hogy melegek.De az egészségesek igen,.hogy hogyan szeretkeznek.
Amúgy meg az ízlések és pofonok különbözők.

Nem ertem milyen bajod van a melegekkel hetero 18 eves lany vagyok , de semmi bajom nekem veluk , szegenyek mit tehetnek arrol , hogy igy szulettek. te mit tennel ha az lennel? elened tovabb a kis primitiv eleted melegkent , semmit sem tudsz ellene tanni , minden az agyadban kezdodik.
Ha nem rosszul vagy toluk akkor nem kell rajuk gondolni , miert gondolsz rajuk , ez erdekes , nincs neked is valami meleg hajlamod?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!