Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem vagyok képes küzdeni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok képes küzdeni egy lányért?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, valahogy sose küzdöttem egy lányért sem.

Pár hónapja egy lány nyitott felém, nagyon csinos tényleg rendes volt velem, nagyon értékeltem. Nem annyira volt az esetem viszont mert nagyon különbözünk. Most ennyi idő után beszéltünk egy ideig, de már egy hónapja nem. Mondta, hogy legyünk barátok mert nem igazán nyitok felé és nagyon különbözünk.

Ennyi idő után hiányzik, de nem érzem szükségét, hogy küzdjek érte, ráírjak, hívjam vagy ilyesmi. De elég érett vagyok hogy tudjam, hogy ez lenne a helyes, csak az egomat nem tudom legyőzni. Mit tegyek mégis?

OK hogy leírtam mi a helyes, de valahogy nem megy.

2013. aug. 6. 00:05
 1/2 anonim válasza:
Ha nem megy, hát nem megy...
2013. aug. 6. 00:07
 2/2 rafikesz válasza:
azért nem érzed szükségét, mert bár kedvelted a lányt, nem tetszett meg annyira, hogy érdemesnek érezd azt, hogy eldobj érte (ha kell) mindent. lesz majd előbb utóbb olyan lány, akiért bármit megtennél, és érte majd küzdeni fogsz.
2013. okt. 5. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!