Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti meddig vagytok hajlandóak küzdeni egy lányért?

Figyelt kérdés
Nem hogy lefeküdjön veletek,hanem járás,randizás,egyebek.Rögtön meghátráltok,ha látjátok hogy nem könnyűvérű,vagy küzdötök érte?Mennyi az az idő,amennyit hajlandóak vagytok arra 'áldozni',hogy megszerezzétek a lányt?Kort is írjatok.
2013. jún. 9. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
17/F jó katona végsőkig kitart!!
2013. jún. 9. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

ez attól függ hogy a lány mennyi érdeklődést mutat irántam. ha a hozzám való viszonyulását semlegesnek érzem akkor otthagyom. ha viszont azt látom rajta hogy kellenék neki csak visszafogott, vagy nehezen kapható akkor tudom hogy megéri küzdeni és kitartok amég lehet. de feleslegesen nem küzdök

19/F

2013. jún. 9. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát ha kimutatja az érdeklődését, odamegyek tartja magát rendben van, másodszorra oda megyek, nem történik semmi rendben van, harmadszorra oda megyek elhívni valahova, és akkor is elutasító akkor én onnan hanyagolom. Van egy határ, amin túl nem csinálok hülyét magamból.
2013. jún. 9. 20:24
 4/4 anonim válasza:
15 f én egy lánya akié az életemet oda adtam volna 10 honapot küzdöttem érte de ő csak szivatot mert volt pasija. Ugyohy azóta max 1 hét ha nem akkor elmehet a pics*ba
2013. jún. 9. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!