Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért hiszik azt h szinglinek lenni szörnyű?
Egyfolytába kapom az ívet h mennyire megkeseredett lehetek meg magányos. Hogy keressek valakit, miközben nem akarok, mert nem vágyom senkire.
Ennek ellenére van több haverom is járok házibulikba és most utazunk el szintén a haverokkal Horvátba. Szóval köszönöm van életem csak a közvetlen környezetembe nem akarok senkit.
Mivel megvan a lelki békém és ilyeneket mondanak h megfogom unni. Mégis mit ???
Azt h azt csinálok amit akarok, a pénzemet arra költöm amire akarom. Hogy nincs kompromisszum, számonkérés, veszekedések, a fürdőszoba csak az enyém...
Ha valakinek ez unalmas jó rendben lelke rajta.
De nekem nem az csak nem értem ezt mért nem értik ?
Kinek ártok én ezzel ?
Ja és a megkeseredettségöl, mi után apám meghalt pár hónappal később a boltos ilyet szólt anyámnak h "Éva látom ki vagy virulva ? Mi az új pasid van ?"
Nem, meghalt a régi.
Ennyit erről.
2-es hacsak nem te vagy Justin Timberlake ezt elég nehéz elhinnem.
Am meg pont az ilyeneknek lesz előbb utóbb nem kívánt gyereke.
6-os Ha jobban belegondolsz sokkal jobban jársz a hmmm lányokkal. Ö tudja mért jössz te megkapod nem terhel agyon a dolgaival és senki nem ver át senkit. Csak használj kondomot.
Köszi az értelmes válaszokat.
Én tökéletesen megértelek. Sokkal jobb egyedül, mert így nem kell senkinek sem megfelelnem és csak azt csinálom, amit tényleg akarok.
Ennek ellenére néha tényleg vágyok rá, hogy legyen valaki az életemben, de többnyire csak néhány hónapig tart, és rögtön visszasírom az egyedüllétet.
A másik oldalról viszont:
Amíg az ember fiatal, ez nem is gond, de később tényleg rossz lesz egyedül. A nagybátyám nagyon jól érezte magát agglegényként, egészen addig, míg az összes barátja meg nem nősült, aztán a gyerekek és az asszony miatt nem értek rá semmire. Most 54 évesen nem győz panaszkodni, hogy egyedül öregszik meg, és nincs akihez 2 szót szóljon esténként.
Szóval élvezzük ki a szingliséget, de nem árt tudni, hogy később megbánhatjuk, ha örökre így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!