Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan szörnyű, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan szörnyű, hogy én ezt meg szerettem volna beszélni? Nem ez lenne a normális?

Figyelt kérdés

Kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy férfival, ami a mi esetünkben eléggé problémás, ezért ezt szerettem volna vele tisztázni, megbeszélni. Ő viszont nem akar róla beszélni, hárít, hogy nem tud beszélni róla, én meg az a fajta vagyok, aki szereti kimondani az érzéseit, mert megkönnyebülést jelent.

Na most, ez úgy nézett ki, hogy én elmondtam a magamét, ő meg csak hallgatott és a végén odaszúrt annyit, hogy sajnálja, de ő inkább nem akar róla beszélni. Amúgy pedig ő is olyan, hogy kimondja dolgokról a véleményét, legalább is más téren mindig ezt tette, ebben a helyzetben akkor miért nem lehetett őszintének lenni? Van, akinek ennyire nehéz kimondani dolgokat?

2013. febr. 27. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen férfiak, akik érzésekről nem szívesen beszélnek, főleg, ha kényelmetlen a dolog.
2013. febr. 27. 13:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát itt nem az érzésekről van szó, hanem inkább valami más. Mi az eléggé problémás? Igazából nagyon nem írtad le mi van, nem is kell. Nektek kell megoldani, mert lehet nem is úgy vonzódtok egymáshoz, mint Te képzeled. Te jobban, őt nem lehet tudni. Szóval beszélni kell, mit akartok mit nem. N
2013. febr. 27. 14:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Én szerettem volna, de ő csak azt hajtotta, hogy nem akar róla beszélni... pontosan a tisztánlátás végett akartam én is megbeszélni, de hajthatatlan volt.
2013. febr. 27. 14:10
 4/11 A kérdező kommentje:
ja, bocsánat, problémás = házasság mindkét részről
2013. febr. 27. 14:11
 5/11 anonim ***** válasza:

Ha nem akar róla beszélni, nyilván van miről. És ha kimondaná, neki sok lenne..

Mi nők ilyen "hülyék" vagyunk...Én is tisztázni akartam (nem teljesen ez a sztori), de csak kitérő válaszokat kaptam...

2013. febr. 27. 14:17
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor ezt jól benéztük :S nekünk most ennyivel kell beérni :)
2013. febr. 27. 14:18
 7/11 anonim ***** válasza:
Én még nem adtam fel! Csak egy időre...Konkrétan akarom hallani, hogy IGEN vagy NEM..
2013. febr. 27. 14:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Hölgyek! "Problémás" az életetek, akkor tegyetek rendet.

Kérdező: Akkor azt hiszem nem kellene az úriembert ezért megróni. Ő minden bizonnyal az egyszerűbb racionalista. Nem akar téged kihasználni, s amiről nem beszél az nincs is. Kész.

A másik dolog: házasság és mégis lenne más? De így marad a házasság mert a másik nincs? S most ne gyere a lakáshitellel, se a gyerekkel, se azzal, hogy mennyire fájna ez valakinek.

Nekem ez mind volt, s mindent meg tudtam úgy oldani, hogy se a gyereknek ne fájjon, mert mindennap lát, se az ex-nejem ne utáljon meg, se a lakáshitel ne dőljön be. Most jöhetne a duma, hogy milliomos vagyok, de nem vagyok: közalkalmazott vagyok a diplomás minimálbér felett egy sóhajtással. Mégis megoldottam kulturáltan, hogy ne kelljen hazudnom.... még magamnak se.

De az eredeti kérdésre a válaszom: velem biztosan meg beszélted volna.

2013. febr. 27. 14:24
 9/11 A kérdező kommentje:

Ó, én inkább hagyom ennyiben, ha akarja, úgyis elmondja egyszer, de én nem erőszakoskodok, ráadásul addig csak kínzom magam ezzel a dologgal, és nem jutok előre a felejtésben :(

Végül is anélkül is tudom, amit tudok, hogy kimondta volna, plusz elég nekem az is, hogy látom rajta, kb. úgy szenved mint én... de ha csak feleannyira, nekem már az is elég.

2013. febr. 27. 14:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves 8.!

Teljesen igazad van! Én is éppen azon vagyok, hogy normálisan lépjek ki a házasságomból...

Nálam az a probléma, hogy akibe beleszerettem a férjem régi (már nem) barátja. Kitérő válaszokat kaptam, de mindenképp válás lesz, mert a férjem lelki terrorban tart, nem jó vele..

Az egyik problémás hölgy

2013. febr. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!