Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan szörnyű, hogy én ezt meg szerettem volna beszélni? Nem ez lenne a normális?
Kölcsönösen vonzódunk egymáshoz egy férfival, ami a mi esetünkben eléggé problémás, ezért ezt szerettem volna vele tisztázni, megbeszélni. Ő viszont nem akar róla beszélni, hárít, hogy nem tud beszélni róla, én meg az a fajta vagyok, aki szereti kimondani az érzéseit, mert megkönnyebülést jelent.
Na most, ez úgy nézett ki, hogy én elmondtam a magamét, ő meg csak hallgatott és a végén odaszúrt annyit, hogy sajnálja, de ő inkább nem akar róla beszélni. Amúgy pedig ő is olyan, hogy kimondja dolgokról a véleményét, legalább is más téren mindig ezt tette, ebben a helyzetben akkor miért nem lehetett őszintének lenni? Van, akinek ennyire nehéz kimondani dolgokat?
Kedves 10! (8-as vagyok)
Kitartást kívánok és olyan eredményt ami jó neked. A feladat nem egyszerű, de próbáld meg kihozni a legjobbat a férjedből!
S ugyanezt kívánom a kérdezőnek is!
Ha van kérdésetek, szóljatok! Nem azért mert én vagyok a messiás, hanem azért mert tudom milyen ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!