Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan szörnyű, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan szörnyű, hogy ilyen körülmények között is vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés

Mindketten házasságban élünk, családunk van.

Ráadásul nem könnyíti meg a helyzetem, mert ő sem közömbös az irányomba, szinte mindig zavarba jön, amint találkozunk akár az utcán, akár máshol összefutunk. Persze nem lesz belőle semmi sem, de nem tudom őt kiverni a fejemből, és már egyre inkább azt veszem észre, hogy keresem a lehetőséget a találkozásra, őt figyelem mindenhol, neki öltözök föl reggel, stb... tudom, hogy mit kellene tennem, de egyszerűen nem tudok magamra parancsolni, maximum ideig-óráig :-(

2012. okt. 9. 12:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Gondolom te vagy a nő. Először is szerintem körül kellene nézned a "saját házad tájékán" is. Ezt úgy értem, hogy meg kellene nézned, hogy vajon működik-e a házasságod, vagy sem. Mert, ha nem működik, akkor mindenképp azt kellene helyrehoznod. Most lehet, hogy azt gondolod, hogy ez önfeláldozás lenne részedről, de, ha esetleg félrelépsz, akkor kárt okozol mindenkinek, aki egykor szeretett. De saját magadnak is. Én a helyedben átgondolnám, hogy vajon miért vonzódom egy másik emberhez, mi vezetett el idáig, hogy a férjem helyett más pasit kívánok. Ha ennyire rossz a házasságod, akkor ne erőltesd, de amíg benne vagy, addig rossz döntés lenne másik pasival kezdeni. Magyarán, mielőtt összejönnél vele, le kell zárnod az előzőt.
2012. okt. 9. 13:07
 2/3 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben igazad van, egyetértek veled. Az eszemmel tudom mindezt, és mindig erős akaratúnak hittem magam, tulajdonképpen eddig a pillanatig az is voltam, de ezt egyszerűen nem tudom megoldani pusztán azzal, hogy EL AKAROM FELEJTENI, csődöt mondott ez a képességem.

Tisztában vagyok azzal, hogy mi vezetett idáig, viszont annyira erőlködök a házasságom helyrehozatalán, hogy talán nem látom meg a nyilvánvalót, hogy már nem lehet helyrehozni. Vannak dolgok, amiken nem tudok túl lépni, megbocsátani megtudtam, de a felejtés nem megy. Viszont a gyerekem érdeke az, hogy az apja mellett nőjön föl, ezért képes vagyok feláldozni a saját boldogságomat is, legalább is egyelőre... ha nem lenne ez a férfi, nem is lenne semmi gond sem, mert úgy menne... de ő itt van, és mindig emlékeztet rá (pusztán a jelenlétével), hogy mennyivel másabb is lehetne!

2012. okt. 9. 13:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ami veled történik, okkal vonzódhatsz ahhoz az emberhez, de sajnos mivel feleség vagy, ezért először a házasságodban kell a dolgokat elsimítani. Elmondtad a férjednek, hogy mit szeretnél? Próbáltál neki beszélni arról, hogy mi hiányzik ebből a házasságból?

Megpróbálhatnátok a párterápiát is, mert ott őszintén tudnak a párok beszélni panaszaikról a másik féllel szemben. Igazad van, hogy apjuk mellett kell, hogy felnőjenek a gyerekek, de szerintem levágják, ha a szülők nem szeretik egymást. Azt megérzik, nem hülyék, jó az intuíciójuk. És hidd el, sokkal rosszabb, ha valaki olyan családban nő fel, amiben a szülők évek óta elhidegültek egymástól és már csak az érdek tartja őket össze. Lehet, hogy a 60-as években ez természetes volt, de ma már nem. Pont, hogy a mai világban van a legnagyobb szükség a szeretetre, a jó példamutatásra stb. De az is gyávaság lenne, ha csak úgy félrelépnél, mert azzal hidakat égetsz fel magad mögött és abból is rossz következmények lehetnek. Szóval mérlegelni kell a családod és a boldogságod között. Nem könnyű, de remélem sikerül jól döntened és megoldódnak a problémáid. Csak tenni kell érte. :)

Előző voltam.

2012. okt. 9. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!