Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vonzódom valakihez-színtiszta kémia! -vajon ő is így érez?
Az ő hormonjait érzed, vagy a sajátodat?
Mellesleg ha tiszta kémia lenne, akkor minden nő mellett kellene érezned. Pl. ahogy a mágnes, meg a vas. Nem válogat. De te igen...Talán inkább biológia, vagy biokémia.
"Mellesleg ha tiszta kémia lenne, akkor minden nő mellett kellene érezned. Pl. ahogy a mágnes, meg a vas."
Az fizika, 6ökör!:)
Nem biztos hogy egyből, de talán ha megszólítanád,
lehet rövid időn belül teletitrálná a kis lombikodat!
Köszi utolsó!
Na igen.Én sem vagyok csúnya,de most pont nem is ez a lényeg.Sőt.Van ismerősöm,aki magas,deltás,férfias..huhh..igazi dögös,de vele nem érzem ezt.Ez a férfi nem rendelkezik extrákkal,de ha közel van,érzek vmi pluszt.Mintha áradna belőle vmi hívogató.Nem ad semmilyen jelzést h bejövök neki,de ha közel van(elég ha elmegy mellettem),azt érzem h mindjárt ráugrok.De nem lehet.Családos ő is,én is.Csak érdekel h ez visszafelé is így működik.Ha én érzem,ő is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!