Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi alapján tetszik/nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi alapján tetszik/nem tetszik valaki nekünk külsőre?

Figyelt kérdés

Nyilván legyen ápolt stb stb

Elég gyerekes, de mi csajok meg szoktuk beszélni, hogy melyik színész néz ki jól, ki tetszik nekünk külsőre. És ez annyira eltér hogy valami hihetetlen. ugyanaz a pasi az egyikünknek bűn ronda a másikunknak tök helyes (jó ez ritka, de nem sok átfedés van :D).. És ez mi alapján dől el? mármint oké, hogy nekem mondjuk a barna szem jobban bejön mint a kék, de ha egy pasi jól néz ki nem fog azért nem tetszeni, mert kék szeme van, értitek :D és ez olyan fura :D

Ja és légyszi ne írjatok olyanokat, hogy felszínesek vagyunk, mert a "párválasztásnál" (:D) nem ez a domináns, csak azért jól esik néha szép pasikat nézegetni, nem hiszem hogy ez ekkora bűn:D

2013. aug. 4. 12:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
és még Steve Buscemiért is jóval többen rajonganak mint azt először gondolni lehet :D
2013. aug. 4. 12:45
 12/22 anonim ***** válasza:

De ha valaki nem szép az ronda? Nem?

Szóval ha valaki nem okos az hülye. Ha valaki nem ügyes az ügyetlen, kétbalkezes stb. Ha valaki nem magas az alacsony. Szóval aki nem szép az ronda.

Gyurcsány pl fiatalon is ronda volt... Rowan Attkinson meg Beanként meg Johny Englishként vicces, de a valóságban ismerjük be nagyon randa ember. (Mondjuk pont ettől szimpatikus, utálom a "szép" színészeket)

2013. aug. 4. 12:49
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez a csávó is ronda akit te linkeltél... Ezért vannak oda milliónyian? Biztos csak a szerepei miatt mert menő bünőzőket alakított...

Persze ha valaki nem szép lehet átlagos is, de akiket linkeltem nem átlagosak, hanem jóval az alattiak. Vagy ott van még a Star Trek OSH-t játszó színész, Szegedi Csanád, Kölcsey, Trocki, Nixon, David X. Cohen, Matt Stone... Lehet sok dolgot elértek, de rondák.

2013. aug. 4. 12:52
 14/22 A kérdező kommentje:

most nem tudom ironizálsz e vagy nem. a nem szép meg a ronda az nagyon nem ugyanaz :D mint ahogy a többi sem :D

rowan atkinsonról is láttam már jó képet, de ha olyan pofákat vág persze, hogy nem szexi :D de az nem jelenti azt, hogy nem lehet vonzó bizonyos szituációban (persze nem mr. beanként :))

2013. aug. 4. 12:53
 15/22 A kérdező kommentje:
ronda ám, meg steve buscemi méginkább, és vannak nők akik mégis megőrülnek értük. persze ez nyilván a eljátszott szerepek hatása, vagy esetleg az interjúké, de ez is bizonyítja, hogy csúnya ember is lehet szexi, ha jó a kisugárzása :D persze ez egy teljesen más kérdés már :D
2013. aug. 4. 12:56
 16/22 A kérdező kommentje:
meg a kérdéshez visszatérve. az összes jó pasis listán élmezőnyben van hugh grant, ő aztán tényleg a nők bálványa stb... és szerintem meg még rowan atkinsonnál is százszor csúnyább... valamiért semmi nem fog meg a külsejében... és nem értem, hogy miért ennyire különböző az emberek külseje
2013. aug. 4. 12:58
 17/22 anonim ***** válasza:

Azt hittem csak én szoktam ilyeneken gondolkodni. De ezek szerint nem. :D

Én személy szerint azt nem értettem soha, hogy egy csúnyább arcú fiú miért tetszik nekem, csak a szőke haja miatt. Szóval érted? :D Na de mindegy...

2013. aug. 4. 22:52
 18/22 A kérdező kommentje:
nyár van, van idő ilyeneken gondolkozni :D
2013. aug. 4. 23:04
 19/22 anonim ***** válasza:
Általában a szőke haj mindent felülír nálatok csajoknál... Lehet akármilyen ronda a csávó arca, ha elég "árja" akkor máris meg van bocsátva...
2013. aug. 4. 23:06
 20/22 A kérdező kommentje:
nekem kifejezetten nem tetszik a szőke haj, a kék szem meg főleg nem :D persze ettől még lehet nagyon jó egy pasi még az én szememben is, de nekem mindig a barna haj-barna szem lesz az etalon:D
2013. aug. 4. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!