Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi alapján tetszik/nem tetszik valaki nekünk külsőre?
Nyilván legyen ápolt stb stb
Elég gyerekes, de mi csajok meg szoktuk beszélni, hogy melyik színész néz ki jól, ki tetszik nekünk külsőre. És ez annyira eltér hogy valami hihetetlen. ugyanaz a pasi az egyikünknek bűn ronda a másikunknak tök helyes (jó ez ritka, de nem sok átfedés van :D).. És ez mi alapján dől el? mármint oké, hogy nekem mondjuk a barna szem jobban bejön mint a kék, de ha egy pasi jól néz ki nem fog azért nem tetszeni, mert kék szeme van, értitek :D és ez olyan fura :D
Ja és légyszi ne írjatok olyanokat, hogy felszínesek vagyunk, mert a "párválasztásnál" (:D) nem ez a domináns, csak azért jól esik néha szép pasikat nézegetni, nem hiszem hogy ez ekkora bűn:D
Hát ha valaki objektíven szép az minimum 1-2 embernek bejön. De inkább többnek.
Ha pedig valaki objektíven ronda az SENKINEK... Hacsak nem kompenzál hatalmasat.
"azért jól esik néha szép pasikat nézegetni"
Na, írjad csak lécci, hogy te mitől találsz szépnek egy pasit. :)
Ezt én sem tudom.
Vannak srácok, akikre megmondom, hogy helyesek, mert azok tényleg, mégsem indítanak el bennem semmiféle vonzalmat.
17/L
Nézd, férfiként lehet, hogy nem jó, hogy én válaszolok, de mint 'külsős', lehet jobban látom.
A legtöbb nő szerintem valamilyen tulajdonságot/minőséget keres a férfiakban, még ha ezt maguknak nem is vallják be. Lehet ez egy jellemvonás (pl. magabiztosság) vagy kisugárzás (pl. biztonság érzetet nyújt) esetleg adottság (pl. intelligens, szép). Van persze akit a pénz nyűgöz le, de ezek aránya sokkal kisebb, mint ahogy a férfiak állítani próbálják.
Most az, hogy miért az adott tulajdonság vonzó az adott nő számára, az inkább pszichológiai kérdés, amire mindenkinek magának kell rájönni.
Tudom, a kérdés alapvetően a külsőről szólt. Szerintem élettapasztalatok alapján a nők megpróbálják a külsőhöz és a látott viselkedéshez csatolni az általuk ismert tulajdonságokat. De ez csak egy feltételezés, ti nők ezt jobban tudjátok.
29/F
szerintem ő sem szép, és neki van is egy kifejezettem csúnya dolog az arcán (az orra:D) mégis nők ezrei vannak oda érte :D
akiket linkeltél meg nem ronda emberek, csak nem szépek, az nagy különbség. attól, hogy valaki nem szép még le tudja nyűgözni a nőket egy jó kisugárzással :D (+ többen is idősebbek közülük)
és én is tudok neked linkelni olyan embereket akik nem szépek mégis valami van bennük amiért bejönnek :D
8-as szerintem igazad lehet amúgy, bizton van valami pszicho-dolog a háttérben :D köszi a választ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!