Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartja magát minden antiszociális/aszociális fiú kedvesnek és intelligensnek ezen az oldalon?
Megfigyeltem, hogy majdnem "szűz" minden fiú, aki itt tölti az estéjét, meg van róla győződve, hogy ő kedves is. Miben áll a kedvességük? Abban, hogy nem mernek lányokhoz szólni? Gyakoris megnevezés továbbá az ilyen emberekre (nemcsak fiúkra), hogy "normális". Én ugyan utálok bulizni, de nem értem, hogy miért pont azok a normálisak, akik soha nem mennek sehova? Szerintem nagyon nem ez határozza meg.
Utolsó pontom az intelligencia: az itteni szerencsétlen fiúk és lányok mind meg vannak róla győződve, hogy ők intelligensek, közben sokszor még a helyesírás is nehezen megy nekik. :)
# 20:
Hol laksz? A válaszodból azt szűröm le, hogy nem olyan helyen, ahol sok lenne a cigány.
Aki akar barátnőt, az úgy is keresni fog. Ezt a tömböt nem szokás elítélni, ettől függetlenül lehet sok haverja, vagy bulizhat is, vagy valamiért nem látja értelmét egy nő keresésében, esetleg megvan nélküle is. Szerintem nem olyat egetverően nagy probléma, hogy valaki szűz, nem lesz ettől degeneráltabb mint a másik.
Tény, hogy vannak akik itt adják ki a lelki fájdalmaikat, ahelyett hogy cselekdnének, de ez nem véletlen. Ezeknek az embereknek születésük óta azt verték bele a fejükbe, hogy egy ocsmány torzszülött. Én se tolerálom azt hogy lelki szemetesládának használják az oldalt. A legjobb az lenne ha inkább segítséget kérnének, így aki akar segít neki. Fölösleges indulatokat gerjeszteni mert ha látja a kisgyerek hogy ezzel a "szűz-ömlengéssel" fel lehet idegesíteni titeket, akkor mégtöbb ilyen lesz.
Szóval nem kell lenézni őket, valószínűleg egy kis megértésre várnak, mert marhára nem kapják meg sehol, csak a közvetítésen kell változtatniuk, hogy ne akarjon mindjárt öngyilkos lenni.
20as vagyok megint.
22es, egy olyan környéken, ahol a népesség fele cigány.
Nem roma, mert az olyan, mint valami vicc...
A roma-szó a cigány nyelvek egyikén azt jelenti, hogy cigány.
Ha azt mondja valaki, hogy "roma gádzó" akkor az cigány férfit jelent.
Szerintem az egész felfogás kérdése.
VAnnak minden népcsoportból tisztességes,és tisztességtelen emberek is.
Az egyik munkatársan is cigány, és sokat dolgozunk, csak ő jobban... Ügyes ember amúgy.
Talán azok nem szeretik őket igazán, akik nem ismerik őket, csak a rosszal találkoznak belőlük.
24, ennyiből mondhatja a többség, akinek magyar származású ember a károkozója, hogy utálja a magyarokat, mind szemét banda?
Mert van sok magyar bűnöző is.
Persze könnyebb utálkozni, az mindenkinek megy. Gondolkodni már nehezebb.
# 26:
Óóó én nagyon is jól ismerem őket és úgy ítélem el őket. Egyébként ilyen szempontból én nagyon egyszerű ember vagyok. Ha a cigány egy ostoba buta ember, akkor cigánynak hívom, ha tanult/segítőkész és dolgos, akkor magyarnak és úgy is tekintek rá (Sokszor még a bőrszín sem tűnik fel, csak ha valaki rámutat). Ezzel minden probléma meg is van oldva.
A roma szó pedig még mindig embert jelent a nyelvükön. Nem cigányt.
# 27:
Nem, mert a cigányok között a bűnözési arány 70-80%, míg a magyarnál kb 10-15%. Ha bemész egy börtönbe, saját szemeddel is megbizonyosodhatsz róla.
29 szíved joga elítélni őket... De szerintem nem kéne mindet, csak azt, akit már személy szerint ismersz.
Amúgy még jó, hogy 6 teljesen külön cigány nyelv van...
Ezt nekem az egyik öregebb mondta, meg azt is, hogy a magyarokat másképp nevezik.(azt már el felejtetem hogy...) De vannak a teknősök, a köszörűsök, a muzsikusok, meg nem tudom milyen még.
Annyira nem jegyeztem meg...
Ez a cigány kedvelés egy gyerekkori dolog miatt van 99%ban, talán el mondanám, ha annyira jóban lennénk, ezt kevesen tudják, így ide se írom le.
A maradék meg, hogy mindenki megérdemli, hogy az ő személyét utáljam, vagy kedveljem, nem a származását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!