Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tartja magát minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartja magát minden antiszociális/aszociális fiú kedvesnek és intelligensnek ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Megfigyeltem, hogy majdnem "szűz" minden fiú, aki itt tölti az estéjét, meg van róla győződve, hogy ő kedves is. Miben áll a kedvességük? Abban, hogy nem mernek lányokhoz szólni? Gyakoris megnevezés továbbá az ilyen emberekre (nemcsak fiúkra), hogy "normális". Én ugyan utálok bulizni, de nem értem, hogy miért pont azok a normálisak, akik soha nem mennek sehova? Szerintem nagyon nem ez határozza meg.

Utolsó pontom az intelligencia: az itteni szerencsétlen fiúk és lányok mind meg vannak róla győződve, hogy ők intelligensek, közben sokszor még a helyesírás is nehezen megy nekik. :)

2013. aug. 3. 23:51
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
0%

Én azért nem írok helyesen sokszor, mert nem tartom fontosnak.

Szerintem az a fontos, amit közölni akarok, és nem az, hogy írom le.

Én a legtöbb kérdésnél veszekedtem már sokat, az antiszociálisok ellen.

Mert szerintem nem jó, és nem normális dolog.

Sem a szüzesség egy bizonyos kor felett.

Én nem vagyok kedves, de qrva őszinte, és szerintem én teszem jobban...

Akikkel vitázom, általában szűz, csajt ritkán látott nyomik.

Persze nekem van gyakorlatom a szerelemben/szexben, azért írok általában ide, nem mint sokan, hogy úgy használják az oldalt, hogy kiszórakozhassák magukat, vagy szexet könyörögjenek ki valahonnan...

2013. aug. 4. 00:00
 12/41 anonim ***** válasza:

Én aszociális vagyok,és értelmesnek tartom magam,nem pedig intelligensnek...szűz sem vagyok,viszont most csak ugyan be vagyok kockulva...bulizni meg nem járok mert,ahogy leírtam..:DDD

És ÍRNI TÉNYLEG NEM TUDOK..:o

2013. aug. 4. 00:00
 13/41 A kérdező kommentje:
#8: ejj, fiam, a cím marketing. Nyilvánvaló, hogy nem vonatkozhat minden fiúra, csak sokra. Viszont ha más lett volna a cím, akkor nem válaszoltak volna ennyien.
2013. aug. 4. 00:01
 14/41 anonim ***** válasza:
Én bunkó vagyok csak ügyesen leplezem kedvességgel.
2013. aug. 4. 00:02
 15/41 anonim ***** válasza:
# 14: Nyílván ez nekem is leesett, csak szeretnek itt mindenbe belekötni amit az ember leír, gondoltam megpróbálok beilleszkedni. No pun intended.
2013. aug. 4. 00:03
 16/41 anonim ***** válasza:

Hát én ezek szerint egy kik*rt nagy kakukktojás vagyok itt, mert egyáltalán nem igaz rám az amit leírtal.

Én nem vagyok szűz, szeretek bulizni, pörögni, haverokkal lenni, kedvesnek nem tartom magam, sőt idegenekkel kifejezetten bunkó vagyok, az én kedvességemet ki kell érdemelni. Normálisnak sem vagyok mondható korántsem, sokat mozdulok ki, szeretem a jó kis balhés meccseket is. Amikor csak tehetem kimozdulok itthonról, de ha unatkozom mindig felnézek ide kicsit trollkodni, meg elütni az időt.

Utolsó pontra meg csak annyit mondanék, hogy nem vagyok egy túl intelligens ember, egy közepes értelmi képességekkel megáldott személy vagyok, kiemelkedő performációs képességekkel. A helyesírás meg szerintem alap követelmény, főleg a helyesírás ellenőrzők korában. Amúgy én meg a sok liberális gyökeret utálom itt, akik azt hiszik, hogy sok mindent megtapasztaltak, pedig állítom, hogyha csak fele annyit éltek volna meg, mint sajnos én is, akkor nem nyomnák a "hűdebölcsvagyok" szöveget, hanem csendben hallgatnának.

F/19

2013. aug. 4. 00:05
 17/41 anonim ***** válasza:
Höh, akik idejönnek menőzni az iq tesztjeikkel... Szerintem az intelligencia nem mérhető tesztekben. Számomra egy intelligens ember segítőkész, ha az utcán elájul egy ember, nem elmegy mellette, hanem azonnal segít. Empatikus, ebbe beletartozik, hogy nem ítéli el pl. a cigányokat, csak mert sokan közülük nem épp a legkulturáltabbak. Tudja kultúrálni saját magát, nem hallgat mások véleményére azelőtt, hogy saját maga eldöntené az álláspontját. Nálam ezek tartoznak az intelligenciába, nem az, hogy mennyit tanultál meg a tankönyvekből.
2013. aug. 4. 00:05
 18/41 anonim ***** válasza:

# 18:

Amit az intelligenciához írtál, azt hívják empátiának. Amit az empátiához, azt pedig liberalizmusnak. Egyébként a többi része stimmel. Az intelligencia nem egyenlő a tanultsággal. Nem is tudom, hogy honnan szűrted ezt le a hozzászólásomban... és igen, teszttel mutathatóak ki pont azért, mert az intelligencia nem tanult dolog.

2013. aug. 4. 00:08
 19/41 anonim ***** válasza:

18- Ez a jó szándék.

Sokan nem sorolják azok a dolgok közé, ami fontos.

Örülök, hogy végre valahára valaki rajtam kívül is fontosnak tartja ezt.

Én pl. azokat akik a cigányokat csak azért nem szeretik, mert azok a cigányok, és x valaki aki ugyanebbe a népcsoportba tartozik-tett ellene valamiket, az nálam azzal egyenlő, hogy nem értelmes az illető.

Lehet az diplomás is, ha ilyenekben nincs elég esze.

2013. aug. 4. 00:09
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
#18 Akkor ezek szerint sem én, sem jó néhány tanár, mérnök, fizikus, matematikus ismerősöm nem intelligens, mert elítéljük a cigányokat. :/
2013. aug. 4. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!