Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most boldog vagy? (szerelmi téren)
És hány éves vagy?
És ha lehet, fejtsd ki, miért igen/nem.
Nem, mert sajnos viszonzatlan ez a szerelem. De kitartóan próbálok változtatni ezen!
15/F
Boldog vagyok
nincs kapcsolatom - miert? szamomra nem jelent erteket, enelkul is 110%osnak erzem az eletem
21f
boldog voltam egy ideig, de most széthullóban a haveri társaságom.... ez ami aggaszt
az hogy nincs barátnőm csak egy kis hab a tortán
F19
Ez igazán szomorú, hogy a többség nincs jó szerelmi élettel megáldva.
De szerencsére amíg éltek, lehettek boldogok, lehet épp ma, vagy holnap találkoztok az igazival.
Egy biszexuális 5-szög középpontjában állok...
Boldognak boldog vagyok,mert van barátom,nagyon szeretjük Egymást,Ő végre nem csak kihasznál,de mégis ott vannak a legjobb barátnőim,akiknek tetszek,és szeretnek,de mivel szinte testvéri a kapcsolatunk,szörnyen nehéz,pláne,hogy közben én is szeretem Őket,de a párom jobban,viszont tudom,hogy Nekik közben kínzás minden egyes Együtt töltött perc.
Abszurd az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!