Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmi csalódás meddig bántja az embert?
Amíg gondol rá...
Igazából ez is fejben dől el nagyrészt.Ha folyton azon kattog az agya és nem foglalja le magát valamivel., nem tereli el a gondolatait, sőt még direkt úgy alszik el, hogy felidézi az együtt töltött időszakot, akkor évekig is tarthat.
Próbálj meg nem rá gondolni, pl ha eszedbe jut döntsd el magadba, hogy nem fogsz egész nap ezen keseregni és tovább lépsz.
Ha sokáig csinálod, már nem is jut eszedbe olyan sokszor.
Vagy hát...nálam így volt :D
De én mindennel így vagyok, a rossz emlékeket is igyekszem elfelejteni és nem rágódok rajtuk, hisz az csak a múlt, tanultam belőle, legközelebb majd jobb lesz.:)
Hát próbálok úgy hozzáállni ,hogy le kell vonni a tanulságokat , egy tapsztalattal több és esetleg építő jelleggel fogjam fel . Hogy mik a hibáim , min kell dolgoznom önmagamon , külsőre és belsőre .
Amúgy meg ki vágyik egy rossz kapcsolatra , ebből meg jó nem lehetett és kész ennyi .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!