Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen ki vagyok borulva. Hallottatok már ilyet?
Mit tehetsz? Egyetlen egy dolgot mégpedig elfelejted és keresel egy normális lányt. Am nekem a volt párom mondta szakítás elött 1 héttel hogy nélkülem nem tudna élni és az életét adná nekem ha megtehetné és soha senkit nem tudna úgy szeretni mint engem:D Hát 1 hét után kiderült hogy megcsalt és 1 hónapra rá összejött a gyerekkel:D (am 3 éves kapcsolatról volt szó).Szal no comment én már tuti nem fogok egy nő szavában hinni az biztos. Te is tegyél így. Mindig gondoskodj arról hogy tudj valamit kezdeni ha egy szakítás bejönne vagy mi. Am sajnálom hogy ez történt. Az ember az egyik legundorítobb faj az hét szent. Tényleg csak annyit tehetsz hogy elfelejted és megpróbálsz egy normális lányt találni. Ne éreztesd azt vele hogy még szereted és hiányzik neked.
22/F
Tul hosszu, hogy elolvassam, de 2 dolog:
1. En, o, te, nekem, neked stb kisbetu. On nagybetu.
2. Sok no vonzodik a rossz arcokhoz, akiket majd o talan jo utra terit. Ilyenekkel ne is probalkozz.
Mit tehetnél? SEMMIT. Tényleg. Hagyd a csudába, ha egy ilyen rossz ember kell neki, akkor meg is érdemli.
Sajnálom haver:(..
köszi mindenkinek aki elolvasta és válaszolt.
csak azt nem értem h egy ember h szúrhatja el így az életét...
nem hiszem h a csávó gondoskodó jó férj meg apa lesz... nagyon kíváncsi lennék h mi lesz velük egy kis idő múlva? ezért is kérdeztem h hallott-e már valaki ilyen sztorit?
köszi még egyszer a válaszokat....
Lássuk csak:
A "csaj" egy üres, kiégett picsha. Úgy veszem észre, főleg a pénzre bukik, illetve az azzal megszerezhető dolgokra.
A régi-új pasijának van pénze, és ezt rá is áldozza - azaz a csaj maga is egy pénzzel megszerezhető dolog.
Míg a fickó a sitten volt, addig nem vette a dolgokat a csajnak, így neki semmi érdeke nem volt, hogy kitartson mellette. Mikor meg kijött, akkor újból volt valaki, aki a pénz által megvehető élményekkel ellássa, és visszapártolt.
Kb, mint egy rossz drogos: tudja, hogy sok rosszat kap, de az a kicsi jó valami miatt olyan jó neki, hogy mindent megér.
Szóval: ne foglalkozz vele. Ne szídd a munkahelyen, mert téged fognak kiutálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!