Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok olyan kegyetlenek az itteni panaszkodó fiúkkal szemben?
mert már idegesítő kissé
ha normálisan leírja és nem nyafog, normális válaszokat fog kapni
a világon annyi nő van hogy egy férfire jut 12 és egyszer meg kérdezte tőlem egy csinos de elég szemtelen lány hogy miért válogatnak a férfiak annyit a nők között a válaszom erre az volt hogy mert van miből.
ezt azért írtam ide mert a nők azt hiszik hogy ők választanak a férfiakból pedig pont nem mert ha egy csaj dob egy férfi akkor a férfi tovább áll és keres egy másik csajt magának és bíztos lesz olyan aki meg áll neki
#6 vagyok
A tömeg növelőt amiket említesz az a nem megfelelő bevitel esetében csak zsírt halmoz fel! Ahhoz hogy az izmod gyarapodjon több időre van szükség ezeket években kell nézni! De akkor viszont rossz témakörben jársz.
Kérdező, mert trollok, ilyen egyszerű. Ergo oda rúgnak amiről azt hiszik hogy fáj. Olcsó játék hülye gyerekeknek, apuci pénzén persze.
Természetesen legyen minden pasi kőgazdag és Justin Bieber, apróság apróság, össze lehet hozni :D Érdekesmód az összes pénzes pasasnak vagy 4-5 barátnője is, egyszerre (!!!)
23:21 és 23:28 pedig helyből kapta is a mínuszt.
te is egy regényt írtál ..
ki az aki elolvassa?
Én biztos nem-.-
Na ne siránkozz itt.
Cööh méghogy kegyetlenek. -.-
do me a favor and kill yourself..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!