Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért illyen kegyetlenek a mai tini csajok?
Szerintem csak magadra veszed. Korántsem biztos, hogy rajtad nevetnek. Egyébként is, az ilyen szánalmas öncsaló csitrikre kár figyelned, mert nekik sem jobb az életük hidd el. :) Ha a te csúfolásod árán érzik csak jól magukat a bőrükben, elhiheted nekem, hogy nincs arany életük...
Itt olvasd el a 149. válaszomat: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én ilyenkor kérdezek vissza, hogy mi van? Bohóc b@szta anyátokat? :)
F25
Ezt nem feltétlen kell gúnyolódásnak venni. Az is lehet hogy bejössz nekik és azért kuncorásznak mert biztos olyanokat suttognak egymásnak.
Ha ilyet látsz legközelebb csak menj oda hozzájuk határozottan és nevetve kérdezd meg tőlük hogy "na mi a vicc, én is kíváncsi vagyok:)" Hidd el ha rajtad röhögtek akkor egyből észre fogod venni a reakciójukat hogy vagy teljesen lefőnek ott és fapofával tovább mennek, vagy kimagyarázzák magukat elég avartan. Ha az utóbbit tapasztalod akkor valószínű hogy érdeklődnek irántad, ha az előbbit akkor betojtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!