Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak bejönnek a kezdeményező csajok?
Figyelt kérdés
Én ilyen típusú lány vagyok, ha nem közeledik felém ,pedig látom hogy akarna de gyáva, hát megyek én. Ez ciki vagy inkább vonzó?2013. aug. 2. 22:08
2/6 anonim válasza:
Én erről már kérdeztem egy fiú barátomat, és azt válaszolta, hogy ő örül az olyannak, meg tiszteli azt a lányt, aki kezdeményező..persze csak akkor, ha nem szórakozásból.
3/6 A kérdező kommentje:
Wow, mert nem szégyenlek oda menni hozzá s csak mondani olyant h helo mizujs, meg elbeszélgetni vele , akármilyen témáról, s ha cseten is látom hogy fenn van csak úgy rá írok.
2013. aug. 2. 22:29
4/6 anonim válasza:
Hát hidd el, hogy a mai csajok többsége még mindig királylánynak képzeli magát akihez oda kell menni és ő maga semmit sem hajlandó tenni a saját boldogságáért. Szóval a te módszered elég haladó gondolkodásra utal, már amennyire egy nőnek lehet ilyenje.
5/6 A kérdező kommentje:
Ja, nem csinálnék hűjét magamból, hogy a másiknak másnap megmondom '' jaj bocs, nem akarok semmit tőled ''
2013. aug. 2. 22:34
6/6 anonim válasza:
Megfelelő embernek sokat segít egy kezdeményező csaj. Sőt nem is kell, hogy kezdeményezzen csak segítsen kicsit én például rühellem, ha egyfolytában mindig nekem kell hozni a témákat és sztorikat és harapófogóval kell kiszedni a lányból valamit. Kommunikáció, kétirányú dolog bakker! Még akitől nem akarok semmit az is képes kukán ülni és hát igenezni. Arról meg a farkam se fog neki dumálni hogy ki mit csinált a hétvégi buliban meg pletykálni marhaságokat. Ahh felhúztam magam és el is tértem a témától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!