Egy férfi szereti, ha egy nő kezdeményező?
Figyelt kérdés
2011. júl. 9. 18:28
1/21 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem.
Legalábbis az én szememben a férfi a hódító.
Beszéltem már erről velük, azt mondták töketlennek éreznék magukat, szóval nem.
2/21 A kérdező kommentje:
Az is,aki pl: bátortalan,de akarja a nőt?
2011. júl. 9. 18:33
5/21 A kérdező kommentje:
Na látod első, a pasik sem egyformák :)
2011. júl. 9. 18:37
6/21 anonim válasza:
Én "férfias" férfi vagyok, és mégsem zavarna egy picit sem. Talán pont azért, mert nem abban látom a férfiasságom, hogy csak én szólíthatok meg egy őt. Szóval az egész személyiség függő. Pár gyengekezű férfit, aki nem biztos a férfiasságában, lehet hogy zavarna.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)Így is lehet gondolkodni :)
2011. júl. 9. 18:40
8/21 anonim válasza:
Attól függ, mit nevezel kezdeményezésnek, a beszélgetés, ismerkedés sztem nem zavaró.
9/21 A kérdező kommentje:
Igen,pont erre gondoltam :)
2011. júl. 9. 18:41
10/21 anonim válasza:
Érdekes, de még egy Biblia prófécia is szól erről, ami a jövőre vonatkozik. Nem tudom pontosan, de valami ilyesmi hogy: "Újat teszek azokban az időkben és a nő fogja keresni a férfit és a nő fog a férfi után járni." Na mindjár meg is keresem hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!