Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a "kisfiús"...

Mi a véleményed a "kisfiús" férfiakról? Bejönnek?

Figyelt kérdés
akiknek olyan jófiús az ábrázatuk, nem azok a sugárzó macsók. Ugyanakkor hatalmas szívük van, nagyon tudnak szeretni. Félreértés ne essék, nem rólam van szó. Épp egy ilyen férfival akadt dolgom, eddig mindig magas, férfias barátaim voltak, most pedig találkoztam egy sráccal, 24, és ilyen adottságokkal rendelkezik. Nem tudom h fel tudnék-e nézni rá ugyanúgy, mint férfire.
2012. okt. 16. 15:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem az arcától függ, hogy szerethetőnek, vonzónak látom-e. Kisfiús típusból is van vonzó, meg nyálas, nem beszélve arról, hogy a külső nem is mindig hasonlít a belsőre. (Az én pasim pl. közel két méteres, nagy darab "állat", közben meg vegetáriánus, a légynek sem ártana és a leggyengédebb és békésebb jellem, akit csak ismerek. :)
2012. okt. 16. 15:47
 2/8 A kérdező kommentje:
igazad van. Könnyen általánosít az ember. Még nem ismerem őt igazán, csak látom h egészen más, mint az eddigiek és tartok tőle, h nem tudok majd FÉRFIként tekinteni rá.
2012. okt. 16. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok megint.

Azt, hogy tudok-e férfiként tekinteni valakire, azt soha nem az arca határozza meg. Hanem a kiállása, viselkedése. Jártam már macsó kinézetűvel, aki képtelen volt önállóan megrendelni mondjuk egy étteremben egy ebédet, vagy megszervezni egy kétnapos utazást. Figyeld meg különböző helyzetekben, hogyan áll ki magáért. (Most nem a kötekedést vagy harciasságot gondolom, hanem hogy képes-e szilárdan, két lábbal a földön képviselni a saját igazát/érdekeit.)

2012. okt. 16. 15:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Van egy pár a baráti körömben. A lány elképesztően szép, mindenhol utána fordulnak, mellé nagyon komoly, az az igazi tudós típus. A srác eleve alacsonyabb, mint ő, és ez a tipikus kölyökképű pasi (pedig elmúlt harminc), amiről te beszélsz. Mindenki jól megdöbbent, amikor összejöttek, de már évek óta együtt vannak, és a srác igen határozottan képviseli a közös érdekeket, ha a helyzet úgy kívánja. Szóval létezik ilyen. :)
2012. okt. 16. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen, mert én is kislányos arcú vagyok.

"Hasonló a hasonlónak örül."

Nekem is tetszettek mindig a férfias, markáns arcúak, aztán rájöttem, hogy nem érzem magam velük "kényelmesen".

Mindenki a hasonlót keresi szerintem.

Mondjuk egy kisfiús férfi is furán néz ki egy markáns nő mellett.

Van egy pár, a srác 35 éves, de 25-nek látszik, az az igazi babás, kölyök arcú, a párja 41 éves, ez annyira nem nagy korkülönbség, de a nő teljesen úgy néz ki, mint a Szulák Andrea, csak hosszú, barna haja van, és még férfiasabb modora.

A srác vékony, a nő nagydarab, hatalmas mellekkel, mindenkinek az "anya és fia" ugrik be róluk.

A már más kérdés, hogy a nő úgy is kezeli a srácot, a nő domináns, a férfi papucs.

Na, de visszatérve, nekem tetszenek, a kisfiús fiúk, mert egy markáns, nagydarab férfi mellett még kisebbnek és gyámoltalanabbnak érzem magam.

2012. okt. 16. 17:56
 6/8 tetris ***** válasza:
Olyan, mint a Bajnai Gordon?
2012. okt. 16. 17:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én férjem ilyen, imádom :) Hosszú sűrű szempillái vannak, és egyébként is jófiús a feje. Nekem az ilyen típus jön be - amíg az ágyban nem jófiú addig nincs probléma ;) Amikor kell, akkor férfias, nekem ez elég, nem hiányzik hogy akkor is macsóskodjon amikor semmi szükség rá.
2012. okt. 16. 18:17
 8/8 anonim válasza:
Nekem kisfiús az arcom, de engem minden lány elutasít.... Esetleg vannak itt olyan lányok Komárom-Esztergom megye környékéről, aki ismerkedne velem? Barátnőt keresek, de minden lány elutasít a kinézetem miatt. Először is kisfiús az acrom, valamint elállnak füleim sajnos, de ha lenne itt olyan lány, akit ez nem zavar, akkor szívesen megismerném.... (A távolság 60 Km-ig. belefér..) 24/F
2020. okt. 15. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!