Mi a véleményed a "kisfiús" férfiakról? Bejönnek?
Első vagyok megint.
Azt, hogy tudok-e férfiként tekinteni valakire, azt soha nem az arca határozza meg. Hanem a kiállása, viselkedése. Jártam már macsó kinézetűvel, aki képtelen volt önállóan megrendelni mondjuk egy étteremben egy ebédet, vagy megszervezni egy kétnapos utazást. Figyeld meg különböző helyzetekben, hogyan áll ki magáért. (Most nem a kötekedést vagy harciasságot gondolom, hanem hogy képes-e szilárdan, két lábbal a földön képviselni a saját igazát/érdekeit.)
Igen, mert én is kislányos arcú vagyok.
"Hasonló a hasonlónak örül."
Nekem is tetszettek mindig a férfias, markáns arcúak, aztán rájöttem, hogy nem érzem magam velük "kényelmesen".
Mindenki a hasonlót keresi szerintem.
Mondjuk egy kisfiús férfi is furán néz ki egy markáns nő mellett.
Van egy pár, a srác 35 éves, de 25-nek látszik, az az igazi babás, kölyök arcú, a párja 41 éves, ez annyira nem nagy korkülönbség, de a nő teljesen úgy néz ki, mint a Szulák Andrea, csak hosszú, barna haja van, és még férfiasabb modora.
A srác vékony, a nő nagydarab, hatalmas mellekkel, mindenkinek az "anya és fia" ugrik be róluk.
A már más kérdés, hogy a nő úgy is kezeli a srácot, a nő domináns, a férfi papucs.
Na, de visszatérve, nekem tetszenek, a kisfiús fiúk, mert egy markáns, nagydarab férfi mellett még kisebbnek és gyámoltalanabbnak érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!