Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon jól néztem ki , legalábbis úgy éreztem , úgy láttam , de mikor a szórakozóhelyen megláttam a többi csinos lányt akkor már nem éreztem magam olyan jól ami külsőmet illeti . Az önbizalmam és önbecsülésem attól függ,hogy van-e férfi aki kitüntet a figyelmével ? Ez szánalmas .

2013. aug. 2. 15:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne mindenkinek akarj megfelelni, hanem magadnak, és annak, akinek úgy felelsz meg, ahogy vagy! Küldök valamit! :)
2013. aug. 2. 15:43
 12/19 anonim ***** válasza:

Vagyis inkább kiteszem ide, mert tanulságos:

[link]

2013. aug. 2. 15:43
 13/19 A kérdező kommentje:
És sokáig úgy gonoltam ,hogy engem úgy igazán egy férfi sem tud vonzónak találni . Aztán akmikor meg úgy tűnt ,hogy igen és hogy több ilyen is van én olyan mellett kötöttem ki akinek úgy néz ki a soványság egy nőn az alap az ami igazán szép és vonzó ha a női testről van szó és szép lassan elkezdett ez engem megint visszaterelni oda ,hogy én nem vagyok elég vonzó és jó ,mert nem vagyok sovány . És most ott tartok ,hogy beindult a fogyás és nem akarom hagyni ,hogy megálljon . Most a 158 cm magassághoz vagyok 65(5) kg szóval még egy picit és már elégedett leszek ,remélem .
2013. aug. 2. 16:05
 14/19 A kérdező kommentje:

Elolvastam . Tetszik . :)

Hát igen . Én szeretném is magam így ahogy vagyok ,ha nem vágnák a képembe olyan férfiak akik előtt nem szégyellem a testem ,hogy kövér vagyok . Én szeretem ahogy kinézek szerintem nem taszítóak a párnácskáim ,csak persze ott vannak a piszkafák akik után sóvárognak vagy akikkel helyettesítenek és ilyenkor felmerül a kérdés ,hogy az a lány jobb azért ,mert sovány ?

Amúgy egyszer azt olvastam ,hogy a férfiak nem is mernek teltebb ,husis nőkkel kezdeni ,mert a haverok kiröhögnék őket .

Én nem akarom ,hogy kiálljanak a csontjaim . Nekem az nem szép . Csak kicsit feszesebb fittebb akarok lenni . És remélem leáldozik a piszkafa alakt kora és egészséges szép női alkat lesz a divat , bár mindenki legyen szép a maga módján ,nem lehet mindenkit belegyömöszölni egy skatujába , nem illik mindenki ugya abba az átlagba , és ha mindenki egyforma lenne ,no az lenne csak írtó unalmas .

2013. aug. 2. 16:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Arányaiban szerintem hasonló alkat vagyok (170/70) bár idősebb... és azért bizonyos kor felett a pasik már sokkal jobban értékelik a nőies idomokat, legalábbis a többség. Olyan pasival nem is lennék, akinek nem jövök be úgy, ahogy vagyok... akkor minek van velem, ha nem felelek meg neki?! A hiba nem a te készülékedben van, hanem az övékben: minek kezdenek olyan nővel, aki nem az esetük?! Te meg miért azoknak akarsz megfelelni, akiknek nem jössz be? Engem nem érdekel azoknak a véleménye, akiknek nem jövök be, ők keressenek más nőt... De 10-ből 8 pasinak bejövök, akkor minek adjak a kettő véleményére, akinek más az ízlése?! :D
2013. aug. 2. 17:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudok válogatni a férfiak között . Nem tapadnak rám sajnos . Pedig cuki a pofim , formás is vagyok szerintem , a magam husus módján . De nem ostromolnak . Valahogy nincs meg bennem az ami felkelti az érdeklődésüket vagy nem tudom , olyan érzésem van hogy én olyan nincs ló , lássuk ezt a szamarat lány vagyok , vagy nem is tudom . Valahol gond van ,de nem vagyok biztos hogy hol . Talán nincs meg a kellő kisugárzásom vagy nem látják rajtam ,hogy közeledhetnének .
2013. aug. 2. 17:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Építs önbizalmat, és abból fakad a kisugárzás. Ha szereted és elfogadod magad. Komolyan. Én, amióta jóban vagyok magammal, azóta tapadnak rám a pasik. :) Én meg csak válogatok... :P
2013. aug. 2. 17:21
 18/19 anonim ***** válasza:

tuti hogy önbizalom kérdése, egyszer mondták hogy legyen önbizalmam meg szeressem magam akkor elmúlnak a pattanásaim könnyebben.

na azóta nem megyek emberek közé és azóta is pattanásos vagyok.

ja meg miért baj az ha kövér vagy büszke is lehetsz rá hogy nem vagy girhes, amíg komoly egészségügyi problémát nem jelent a súlyod olyan nagy baj nem lehet vele.

2013. aug. 15. 05:56
 19/19 A kérdező kommentje:
A testemmek eléggé meg vagyok most elégedve , én mindíg is kis kövér voltam , most meg olyan formásra sikerült edzenem magam , lehet hogy nem vagyok sovány de most max 5 kg az amit talán leakarnék adni . Nem vagyok az a felépítésű lány akinek jól áll a soványság . Csak valahogy úgy érzem , kell az hogy mikor elmegyek valahova ,vagy az utcán sétálok akkor megnézzenek . Kell hogy lássam ,hogy tetszem . Meg is szoktak nézni ,csak mikor úgy alakul ,hogy ezt én nem veszem észre akkor meg mintha feleslegessen is törekedtem volna ,hogy jól nézzek ki . Na mindegy , a lényeg végül is az hogy meg kell az embernek szeretnie önmagát , nem kell olyan nagyon kritikusnak lenni magunkal szemben és csak érezzük jól magunkat a bőrünkben .
2013. aug. 15. 12:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!